IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 13. februar 2020. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan u avanturi sa Lavom ili Vagom, Bik pun elana, Rak u monotoniji, Djevica radno, Škorpija opijena, Strijelac željan dokazivanja, Jarac u povlačenju, Vodolija ima stav, Ribe čuvaju tajnu. Ovo je dnevni horoskop za 13. februar 2020. godine.

OVAN

Pred vama su manje komplikacije kada je u pitanju poslovno polje, ali uz malo truda ćete uspjeti sve da riješite. Usamljeni ste i ne osjećate se dobro zbog toga. Dolazi dan u kom ćete poželeti nova poznanstva. Glavobolja vas muči.

BIK

Zabrinuti ste zbog situacije koju imate na poslu i ponekad vam se čini da nećete uspjeti da riješite sve probleme. Ukoliko vam se dopada osoba koju srećete na poslu, imaćete neke komplikacije u tom odnosu. Naglašena je nesanica kod vas.

BLIZANCI

Nemojte da očekujete da ćete danas ostvariti veće promjene na polju posla. Sudbina sada nije na vašoj strani. Očekuje vas period u kojem će odnos sa voljenom osobom da vam bude pun oscilacija. Prijala bi vam masaža.

RAK

Očekuje vas povoljan dan kada je u pitanju posao. Imaćete mogućnost da ostvarite važne pomake. Veoma ste posvećeni voljenoj osobi i od nje očekujete isto to. Pred vama je povoljan period za ljubav. Pazite na kičmu.

LAV

Nemojte da se bavite pretjerano važnim poslovima danas, jer možete da budete skloni pravljenju grešaka. Neko vrjieme ste uživali u neobaveznim susretima ali ste sada riješili da ljubavnu avanturu privedete kraju. Prekontrolišite holesterol.

Čitaj još:   POŽAR, U novopazarskom, restoranu u blizini benzinske pumpe... (foto i video)

DJEVICA

Možete da očekujete da ćete na poslovnom polju imati manje komplikacije tokom današnjeg dana. Ukoliko imate problem u komunikaciji sa voljenom osobom, pokušajte da nađete kompromis. Povedite računa o bubrezima.

VAGA

Nije povoljan dan kada je u pitanju vaš posao. Moguće je da ćete imati neku štetu ili gubitak danas. Djeluje vam da sa voljenom osobom nećete uspjeti da riješite sve probleme koji su se nagomilali. Urinarni trakt vam je osjetljiv.

ŠKORPIJA

Brojne poslovne obaveze vam predstavljaju veliko opterećenje. Imate potrebu da mijenjate stvari na ovom polju. Nastupa malo teži period kada je u pitanju vaš odnos sa osobom do koje vam je stalo. Pad imuniteta.

STRIJELAC

Očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje nesuglasice u poslovnom okruženju. Vaša dilema djeluje kao realna. Nepovjerenje koje se pojavilo između vas i partnera bi moglo da uzme svoj danak. Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu.

JARAC

Ukoliko se bavite privatnim poslom, polako možete da postanete spremni za neke veće promjene. Dosta toga vas brinekada je u pitanju odnos sa voljenom osobom. Imate utisak da vam nešto prećutkuje. Povedite računa o ishrani.

VODOLIJA

Spremite se za manje komplikacije na poslovnom polju. Ponekad vam se dešava da gubite fokus i koncentraciju. Vaš odnos sa voljenom osobom bi mogao da postane problematičan u narednom periodu. Izbjegavajte cigarete.

Čitaj još:   DANIJEL Živković: Nudimo političku stabilnost koja će obezbijediti nove projekte i nova radna mjesta... (foto, video)

RIBE

Ako pretjerate sa svojim očekivanjima, određena razočarenja na ovom polju su vam neminovna na neki način. Razmišljate o ljubavnim promjenama koje planirate da pokrenete u narednom periodu. Promjenite režim ishrane.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more