IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽASNA TRAGEDIJA: Bježao od policije, PROŠAO KROZ CRVENO i zakucao se u autobus… (foto)

Bojan, vozač gradskog autobusa na liniji 15, poginuo je na početku smjene pred svojom kućom u Zemunu u teškoj saobraćajnoj nesreći koju je izazvao Adam, vozač automobila „pežo“…

ZEMUN: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivost, Putovanje, vijesti, srijeda, 12. 02. 2020… 20: 45… UŽASNA TRAGEDIJA: Bježao od policije, PROŠAO KROZ CRVENO i zakucao se u autobus…

Sumnja se da je do tragedije došlo jer se Adam R. na raskrsnici Ulica cara Dušana i Tršćanske nije zaustavio na crveno svetlo na semaforu.

– Sve se dogodilo oko četiri sata ujutro. „Pežo“ se kretao Tršćanskom ulicom ka Cara Dušana. Išao je brzo i nije stao na crveno. Ogromnom brzinom je uletio u raskrsnicu i najpre udario u autobus na liniji 45, koji je išao ka centru Zemuna. Taj autobus se odbio i udario u autobus na liniji 15, koji mu je dolazio u susret. Petnaestica je odletela na trotoar i oborila semafor – kaže izvor.

Jezivo... Mesto udesa

Bojan Perać, vozač petnaestice, preminuo je na mjestu, a povrede je zadobio i vozač autobusa 45 Dragomir Ž. (52), kao i putnica iz njegovog vozila M. K. (53). Povređen je i vozač „pežoa“.

Utvrđeno je da je Adam R. upravljao automobilom sa probnom vozačkom dozvolom, a u kolima mu je pronađena i kesica sa biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana.

– Sumnjamo da je Adam R. u jednom trenutku ugledao policijsku patrolu, koja je prolazila tuda, te da je pomislio da će ga zaustaviti. S obzirom na to da je imao manju količinu droge kod sebe, ali i da je vozio u četiri sata ujutro, što s probnom dozvolom nije dozvoljeno, moguće je da je dodao gas kako bi izbjegao da bude zaustavljen – objašnjava izvor.

Čitaj još:   FENERBAHČE slavio u interkontinentalnom derbiju protiv Besiktaša u Megapolisu: EDIN Džeko zabio, DUŠAN Tadić pogodio pa promašio penal..! (foto, video)

Kako saznajemo, Adam R. je odmah alkotestiran i utvrđeno je da nije bio pijan. – Ni poginuli vozač, kao ni njegov povređeni kolega nisu imali alkohol u krvi. Adamu je uzeta i krv na analizu kako bi se utvrdilo da li je u trenutku nesreće bio pod dejstvom narkotika – kaže izvor i dodaje da je osumnjičenom vozaču određen pritvor do 48 sati.

Smrt Bojana Peraća je slomila i njegovu porodicu – roditelje i brata, ali i brojne prijatelje i komšije, koje su ga opisale kao „ljudinu“.

Neposredno pre nesreće otišao je u GSP garažu, uzeo autobus i krenuo ka okretnici kako bi pokupio putnike, zato je bio sam u vozilu.

Volio je svoj posao i bio je momak za primer – dodao je ujak jedva zadržavajući suze i nastavio: – Dolaze nam rođaci, svi smo šokirani. Bojanov otac je u Beču i krenuo je za Srbiju čim smo mu javili.

izvir Kurir.rs

Čitaj još:   Pravda na vidiku za porodicu NUSRETA Destanovića: "Malo je lakše- Hvala Allahu..." (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more