IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UDRUŽENJE “PRAVDA ZA DAVIDA” NASTAVLJA BORBU: Traže prijem u OHR- u… (foto)

Udruženje građana “Pravda za Davida i svu djecu Bosne i Hercegovine” iz Beča u saradnji sa udruženjem građana “Put Pravde” Banja Luka je uputilo zvanični dopis kancelariji visokog predstavnika (OHR) kako bi ukazali na stagniranje istrage u slučaju Davida Dragičevića…

BANJA LUKA: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 13. 02. 2020… 20: 15… UDRUŽENJE “PRAVDA ZA DAVIDA” NASTAVLJA BORBU: Traže prijem u OHR- u… (foto)

Udruženje građana “Pravda za Davida i svu djecu Bosne i Hercegovine” iz Beča u saradnji sa udruženjem građana “Put Pravde” Banja Luka je uputilo zvanični dopis kancelariji visokog predstavnika (OHR).

U dopisu je istaknuto stagniranje istrage u slučaju, kako navode, organizovanog ubistva Davida Dragičevića dok je istovremeno naglašeno ubrzano krivično procesuiranje aktivista ljudskih prava “Pravda za Davida” iz Banja Luke.

Čitaj još:   NANA HALIMA ima 101 godinu, voli zaigrati kolo, a ženama savjetuje: "NE DAJTE DA VAS MUŽ TUČE"

SVAKAKO DA JE Skrenuta pažnja na prisustvo organizovanog kriminala i korupcije unutar institucije Visokog sudskog i tužilačkog vijeća BiH, te zatražen  prijem kod visokog predstavnika u BiH.  

Udruženje građana “Pravda za Davida i svu djecu Bosne i Hercegovine” iz Beča formirali su roditelji ubijenog Davida Dragičevića, Davor i Suzana…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more