IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Danas, oblačno s kišem i snijegom, u nedjelju sunčano … (foto)

Jutros je u Bosni bilo pretežno oblačno vrijeme, a samo ponegdje je registrovana i slaba kiša. U Hercegovini je pretežno sunčano…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 15. 02. 2020… 00: 15…  Danas, oblačno s kišem i snijegom, u nedjelju sunčano … (foto)

Danas u Bosni pretežno oblačno prije podne. U jutarnjim satima malo kiše može pasti u nizinama u centralnim i istočnim područjima, a u višim područjima malo snijega. U drugoj polovini dana postepeno razvedravanje. U većem dijelu Hercegovine sunčano. Oblačnije prije podne na sjeveru Hercegovine…

Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura koja će poslije podne oslabiti.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 4°C, na jugu zemlje do 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 11°C, na jugu zemlje do 15°C.

Temperature zraka u 7.00 sati: Bjelašnica -7 stepeni, Grude -2, Bugojno i Ivan Sedlo 0, Banja Luka, Bihać, Prijedor i Tuzla 1, Sanski Most 2, Sarajevo 3, Livno 4, Bijeljina 5, Gradačac i Široki Brijeg 6, Trebinje 8, Mostar i Neum 10 stepeni.

Čitaj još:   UBICA IZ PRIBOJA UHAPŠEN U BIH! Odbjegli policajac dolijao poslije šest dana bjekstva! (foto, video)

U Sarajevu veći dio dana pretežno oblačno vrijeme. Razvedravanje u večernjim satima. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 2°C, a najviša dnevna temperatura zraka oko 6°C.

Atmosferski pritisak je u Sarajevu iznosio 951 milibar, za 1 milibar je niži od normalnog i sporo raste.

U nedjelju, 16.februara, u Bosni i Hercegovini se prognozira pretežno sunčano vrijeme. Prije podne po kotlinama u Bosni će biti magle.

Vjetar slab južnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura vazduha većinom između -5 i 0°C, na jugu zemlje do 7°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 13°C, na jugu zemlje do 15°C…

http://ibalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more