IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DVIJE AKCIJE POLICIJE U BEOGRADU: Uhapšeno 6 osoba zaplijenili razne opijate, kokain, ekstazi…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su šest osoba i zaplijenili veće količine opojnih droga…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 16. 02. 2020… 20: 15… DVIJE AKCIJE POLICIJE U BEOGRADU: Uhapšeno 6 osoba zaplijenili razne opijate i kokain, ekstazi…

Policija je uhapsila N. F. (1987) i N.F. (1986) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična djela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Pretresom podrumskih prostorija koje osumnjičeni koriste u Obrenovcu, u metalnom ormaru policija je pronašla 2,5 kilograma marihuane, oko 50 grama kokaina, 150 grama amfetamina, oko 600 tableta ekstazija, 30 grama MDMA, 35 grama hašiša, 100 mililitara kanabisovog ulja i tri elektronske vage.

Ličnim pretresom osumnjičenog N.F.pronađena je manja količina kokaina i marihunane.

U drugoj akciji uhapšeni su B. S. (1997), Ž. S. (1998), D. S. ( 2000) i M. R. (1996) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena prozvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Čitaj još:   KONAČNO STIGLA PRAVA ZIMA: Vrijeme koje se očekuje u narednih deset dana… (foto)

Policija je u stanu koji je S. B. iznajmio u naselju Borča za potrebe ove grupe koja je čuvala i pripremala drogu za dalju prodaju, pronašla oko 200 grama marihuane, 10 grama kokaina, 300 grama amfetamina i 200 tableta ekstazija.

Pregledom vozila u kome su se nalazili D. S. i M. R. pronađeno je i 25 grama kokaina koji je bio sakriven u konstrukcijskoj šupljuni vozila, kao i veću sumu novca u domaćoj i stranoj valuti. Svim osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

izvor MUP

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more