IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PIJANA PUTNICA, NA LETU ZA TURSKU:”Sve ću da vas pobijem”, pokušala da OTVORI VRATA AVIONA… (foto)

Pokušala da upadne u kabinu pilota avionu uzvikujući: “Sve ću da vas ubijem” i na silu otvori vrata letjelice pred prestravljenim putnicima na letu iz Londona za Tursku osuđena je na…

ISTANBUL: Svijet, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 16. 02. 2020… 11: 15… PIJANA PUTNICA, NA LETU ZA TURSKU:”Sve ću da vas pobijem”, pokušala da OTVORI VRATA AVIONA… (foto)

Kloe Hejns (26), pijana putnica je pre nego što je počela da pravi haos po avionu, pila je džin koji je krila u pregradi za prtljag iznad glave. Kako je rečeno na sudu, nije mogla da stoji na nogama i “činilo se da je u pijanom stanju”.

Hejnsova je priznala krivicu za ugrožavanje bezbednosti aviona i napada na člana posade.

– Oni koji su zarobljeni u skučenom prostoru aviona neizbežno će biti u nevolji i uplašeni postupcima onih koji u pijanom stanju ugrožavaju njihov život. Za neke će to biti njihova najgora noćna mora – rekao je sudija tokom izricanja presude.

Dodao je da se opasni putnici i oni koji uznemiravaju druge “neće tolerisati”.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 31. januar 2019. godine

– Cijenimo što se gospođica Hajns izvinila, ali ovaj slučaj mora da posluži kao upozorenje svima koji piju prije ukrcavanja na let – ako stvarate probleme, bićete uhapšeni i tražićemo odgovarajući način da zaštitimo vaše kolege putnike – naglasio je.

Oglasio se Stiv Heapi, generalni direktor kompanije “Jet2”, rekavši da je ono što je Kloe Hejns uradila “jedan od najozbiljnijih slučajeva razornog ponašanja putnika koji su u kompaniji doživjeli”.

– Zabranili smo joj da leti sa nama doživotno. Njeni postupci uzrokovali su nevolju kako drugim putnicima, tako i našoj posadi. Kao avio-kompanija koja svake godine prevozi milione ljudi, to jednostavno nećemo tolerisati na našim letovima – rekao je on

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more