IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Fener odbranio Kup Turske: Stigao 11 trofej stambolskog velikana od kada ga vodi Željko Obradović… (foto)

Košarkaši istanbulskog velikana su u finalu nacionalnog Kupa savladali gradskog rivala Darušafaku 74: 71 koji je odigran u prestonici Ankari…

ANKARA: Regija, Sport, Košarka, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 17. 02. 2020… 12: 55…  Fener odbranio Kup Turske: Stigao 11 trofej stambolskog velikana od kada ga vodi Željko Obradović…

Radost miliona navijača turskih modrih kanarinaca koje im je početkom ove ezone priredio Željko Obradović, kao i košarkaši, rukovodstvo i navijači Fenerbahčea imaju razloga za osmjeh ove sezone.

Istanbulski velikan je u finalu nacionalnog Kupa savladao Darušafaku 74:71 i tako odbranio trofej osvojen prošle sezone.

Ključne poene na meču postigao je Kostas Slukas s linije slobodnih bacanja tri sekunde prije poslednjeg zvuka sirene.

Iskusni SLUKAS koji je, uz Nanda De Koloa (po 15 poena), bio i najzaslužniji za 46. trofej stratega Žoca Obradovića u dosadašnjoj karijeri, Nikola Kalinić je dodao 12, a Jan Veseli 10 poena.

Čitaj još:   VELIKI STAMBOLSKI DERBI Bešiktaš i Fener remizirali sa 3: 3...

Poslednji trijumf je osvojen u neizvesnoj završnici, koji je najtrofejnijem treneru Evrope donio 11 pehar na klupi Fenera, mogao bi da košarkašima istanbulskog kluba bude značajan “vjetar u leđa” u završnici ligaškog dijela Eurolige i velikoj borbi koja im predstoji za plasman u nokaut fazu elitnog takmičenja.

Željko Žoc Obradović od kada je došao na azisku stranu milionakog megapolisa grada na Bosforu na klupi Fenerbahčea jučer je bio 500-ti jubilarni susret na kome je vodio stambolske kanarince sa kojima je osvojio 11 trofeja što je svakako u turskoj svojevrsni rekord…

Regionalni portal ibalkan.net koji od starta od kada je stigao u Istanbul pratimo rad Željka Obradovića i sigurni smo da niko na planeti nije odgledao i napravio toliki broj tekstova o najtrofejnijem treneru u Evropi..

Neka ti je sa srećom Žoc i nastavi dalje u Istanbulu na klupi Fenerbahče Beko velikana…

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more