IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LJAJIĆ NA TANKOM LEDU: Adem mijenja klub, novi trener Bešiktaša Sergen Yalčin mu ne vjeruje… (foto)

Adem Ljajić je u utakmici sa Gazijantepom zamjenjen na poluvremenu dok je protiv Bašakšehira odigrao samo poslenjih dvadesetak minuta…

ISTANBUL: Sport, Fudbal, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 17. 02. 2020… 12: 55…  LJAJIĆ NA TANKOM LEDU: Adem mijenja klub, novi trener Bešiktaša Sergen Yalčin mu ne vjeruje… (foto)

Odluka novog trenera kluba velike četvrorke turskog fudbala Bešiktaša kako pišu milionski spotski dnevnici da je Adem Ljajić na velikom ledu…

Novi trener Bešiktaša Sergen Yalčin ne vjeruje internacionalcu iz Novog Pazara a sudeći po minutaži koju mu je dao u poslednje dvije utakmice sve je bliže odlasku iz grada na Bosforu. 

Adem Ljajić je u utakmici sa Gazijantepom zamjenjen na poluvremenu dok je protiv Bašakšehira odigrao samo u poslenjih dvadesetak minuta.

Ne igra ni Adem ove sezone kao prošle, na dosadašnjih 25 utakmica za “orlove” iz Istanbula postigao četiri gola, dok je asistirao za sedam.

Plan šefa stručnog staba turskog velikana je da se na ljeto potraži nova “desetka” pošto vezista iz Pazara nije očito po njegovom ukusu.

Čitaj još:   PODGORICA: Sudije i tužioci sve češće na meti, država nemoćna... (foto, video)

– Imamo ograničene finanijske mogućnosti, ali moraćemo na ljeto da potražimo igrače koji će nam završavati posao –  rekao je Yalčin za jedan milionski dnevnik iz Istanbula a koji je naklonjem Orlovima crno bijele boje…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more