IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Paklena noć, udarac IZ SVE SNAGE u GLAVU, kasnilo obezbjeđenje… (foto i video)

Paklena noć u Bijeloj kući…

BEOGRAD: Region, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 18. 02. 2020… 11: 15…  Paklena noć, udarac IZ SVE SNAGE u GLAVU, kasnilo obezbjeđenje …

Noć u Zadruzi protekla je turbulentno sa gomilom svađa i nasilja. Kao jedan od najgadnijih izdvaja se Erminin napad na Mensura.

Dok je Ermina govorila MENSUR je sve vrijeme dovikivao i prigovarao, što je nju izbacilo iz takta pa je riješila da se fizički obračuna sa njim.

Ermina je u jednom momentu iz čista mira potegla flašu i gađala Mensura koga je pogodila u glavu, tako da obezbjeđenje nije uspjelo da je spreči u napadu, a Mensur Ajdarpašić se smeškao objašnjavao i dobacivao je i dalje i praveći se da mu se ništa nije dogodilo.

Čitaj još:   MENSUR, ANABELA I MARKO NAJVEĆI FAVORITI ZA POBJEDU- zašto su njih troje najinteresantniji publici...

Pogledajte na simku kako je to izgledalo!

Iako je strogo zabranjeno čak i polivanje, a kamo li fizički kontakt, produkcija je munjevito reagovala i kaznila Erminu nedeljnim honorarom.

Doduše, Mensurovi fanovi su bijesni jer smatraju da je diskvalifikacija jedina prava kazna za Erminu kako bi se dalje nasilje potpuno izbacilo iz “upotrebe” u Zadruzi…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more