IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EDIS SE UPLAŠIO ZILHE! BLOKIRALA SVE RAČUNE…

Edis Edo Fetić se uplašio privremenih mjera i blokade na računima koje mu je uvela supruga Zilha Karišik, pa je u razgovoru sa svojom udatom ljubavnicom Draganom Mitar javno zapretio svojoj zakonitoj supruzi.

Pošto će da se igra ovih tužbi… Trebalo je to i prije ulaska da podnesem razvod. Kad podnesem, nema prava ni na šta poslije. Ako su djeca kod nje, neka odredi alimentaciju. Pošto hoće privremenih mjera da se igra… Opet kažem, mogla je da dobije sve, sad neće dobiti ništa. Tjeraćemo se tako deset godina – poručio je Edo, pa nastavio:

Već viđeno, ali prošli put ja nisam išao da se branim, ali sad ću da idem. Ja po ovome sad što je ona tužila, ne mogu sam, moram sa njom da podijelimo, ali sad neću da dam. Prošli put sam ostavio da se ne pojavljujem. Mi iz banke nismo mogli da podignemo novac bez potpisa mene i nje, nisam ja mogao sam da trošim novac kad smo ga zajedno podigli. Ovo je privatan račun. Ona na tom računu nije imala da ona može da ga podigne, ali znaš kako se to dešavalo, ta privremena mjera traje mjesec dana, ako se ne dostavi odbrana. Ja ću da se zakačim za te stvari, ja novac nisam dobio – govorio je Fetić.

Sad sam izazvan, sad više nema hoćeš, nećeš. Ama dovoljno je samo ono veče što nije dala djecu da čujem, to je dovoljno. Ona se neće ni pojavljivati. Nema od ta posla ništa. Da je smjela, ona bi se javila na telefon. Ja ću da odem, da se vidim sa advokatom, da mu kažem sledeći korak koji je, da preda za razvod i to je to. Što znači laže, ja sam novac ostavio, nije kod djece – pričao je Edo Dragani.

izvor: pink.rs

Čitaj još:   NE SMIJU DA PRIČAJU O TOME- Lepi Mića izašao iz Zadruge??? (video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more