IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŽENA UVELA KONJA U AVION: Putnici ostali u ŠOK-u … (foto i video)

Iako su putovanja prvom klasom rezervisana isključivo za putnike sa dubljim džepom, bogate i poznate, ovog puta jedan konj je dobio je priliku da uživa u vrhunskoj usluzi i sadržajima u avionu…

CALIFORNIA: Svijet, Zanimljivosti, Putovanja, četvrtak… 20: 02. 2020… 00: 15… ŽENA UVELA KONJA U AVION: Putnici ostali u ŠOK-u …

Ronika, žena koja je povela svog konja u avanturu, objavila je fotografije koje prikazuju da je poni Fred sve vrijeme mirno stajao pored nje.

Dresirana životinja je zadivila putnike svojim dobrim ponašanjem, a mnogi su prišli da zabeleže ovu neobičnu situaciju u avionu.

Vlasnica ponija je ispričala za medije da je ovo njihovo prvo zajedničko putovanje i da je ponosna kako je Fred podneo let.

– Fred je definicija savršene životinje. S obzirom da živi u mojoj kući znala sam da će se lijepo ponašati na letu. Obučavala sam ga puno kako bi se prilagodio ljudima iz okruženja i odbacio svoje prirodne instikte. Jako je vezan za mene i uradio bi bilo šta kada bih ga pitala – ispričala je Ronika, te dodala “da su ga svi zavoljeli – piloti, kopiloti, stjuardese, obezbjeđenje na aerodromu, kao i putnici”.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 29. novembar 2022. godine

Za razliku od životinja koje su registrovane kao emotivna podrška ove putnice, ovaj poni je zapravo obučen da pomaže ljudima sa invaliditetom. Trenutno, samo psi i poniji mogu da budu registrovani kao uslužne životinje. 

Fotografija je izazvala burne reakcije korisnika interneta, a mišljenja o konju u avionu su podijeljena. Dok su pojedini oduševljeni potezom ove žene, drugi smatraju da nijednoj životinji, pa čak i obučenom poniju, nije mjesto na avionu...

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more