IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Iskoristite vikend: Danas i sutra proljećno vrijeme… (foto)

Danas će biti pretežno sunčano, s maksimalnom temperaturom od sedam do 12 stepeni, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod u Sarajevu…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 22: 02, 2020… 08: 51… Iskoristite vikend: Danas i sutra proljećno vrijeme… 

Jutarnja temperatura zraka između -5 i 0°C, a dnevna između 7 i 14°C.

Vjetar uglavnom slab, sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura od -3 do dva, najvisa dnevna od sedam do 12 stepeni.

U Sarajevu pretežno sunčano. Vjetar uglavnom slab, sjeverni i sjeverozapadni, jutarnja temperatura oko dva, najviša dnevna oko 10 stepeni C.

Poslije podne postepeno razvedravanje. U većini dana do kraja perioda suho i relativno toplo.

U nedelju pretežno sunčano i veoma toplo za ovo doba godine…

Tokom noći ka ponedeljku u sjevernim, u ponedeljak prije podne i u ostalim krajevima naoblačenje s kišom, padom temperature i pojačanim sjeverozapadnim vjetrom.

Čitaj još:   POZNATI Italijanski košarkaški reprezentativac pao s balkona, mora na operaciju... (foto, video)

Dok će u nedjelju u Bosni i Hercegovini biti sunčano, uz umjerenu naoblaku. Najniža jutarnja temperatura zraka između -4 i 2°C, a dnevna između 11 i 16°C.

U ponedjeljak naoblačenje u jutarnjim satima. Lokalno malo kiše na sjeveru i sjeveroistoku Bosne.

Poslijepodne smanjenje oblačnosti. Na jugu zemlje zadržat će se sunčano. Jutarnja temperatura zraka između 0 i 5°C, a dnevna između 7 i 17°C.

U utorak sunčano, uz malu do umjerenu oblačnost. Jače naoblačenje u večernjim satima. Jutarnja temperatura zraka između -3 i 2°C, a dnevna između 11 i 16°C.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

http://ibalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more