IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KO DONIRA BUBREG DARKU LAZIĆU???

Folker Darko Lazić je navodno u velikom problemu jer mu lijevi bubreg otkazuje i vrši samo djelimičnu funkciju.

Zbog toga je pjevač prinuđen da ide na transplataciju, ali kako ne želi da donor bude neko iz njegove porodice, on se odlučio za jednu kliniku u Italiji, gdje je već na listi čekanja, piše “Srpski telegraf”.

Kada je za njegov problem čula majka zadrugarke Tare Simov, Miroslava, ona je odlučila da bude donor i da mu pokloni svoj bubreg pošto mnogo voli Darka kao pjevača i žao joj je zbog njegove zdravstvene situacije.

– Kada sam saznala da Darku Laziću treba bubreg, dobro sam se zapitala. Pa on je mlad čovjek i mora da nastavi da živi normalno. Ja ću mu dati svoj bubreg, kao što bih dala i svom sinu. Pa pred njim je tek život. I ja imam djecu, zato tako razmišljam…

Čitaj još:   PRVA ISPOVJEST BRATA DARKA LAZIĆA POSLİJE JEZIVE SAOBRAĆAJKE I OPERACIJE: SVI detalji

Pokloniću mu svoj bubreg, neću da mu prodam, a meni je i dovoljan jedan da preživim. Molim vas, neka mi se javi i ja ću odmah da krenem sa potrebnim analizama. Nadam se da će moj bubreg biti odgovarajuć za Darka – rekla je Miroslava Simov za pomenuti list, koja, uprkos teškim uslovima u kojima se nalazi, ima volju da pomogne mladom pjevaču.

izvor: agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more