IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PALA JE ODLUKA: Na korak od ISPADANJA, evo ko je NOMINOVAN… (foto i video)

Ovo niko nije očekivao!

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 22: 02, 2020… 10: 51… PALA JE ODLUKA: Na korak od ISPADANJA, evo ko je NOMINOVAN… (foto i video)

Bilo je to na samom kraju ovonedeljnih nominacija svoj glas dao je i vođa Stefan Kandić Kendi. On je ovoga puta odlučio da glasa za Marka Miljkovića.

Na kraju je voditelj Darko Tanasijević želIo da čuje šta su potrčci, Jelena i Marko, imali da kažu nakon što su čuli stavove svih cimera.

Marko Miljković je prvi nominovani zadrugar ove nedelje od strane svojih cimera koji su imali i te kako negativne stavove o ovom cimeru, dok su gledaoci najmanje glasova udelili Mirku Gavriću.

Evo kako je to izgledalo…

Marko Miljković je prvi nominovani zadrugar o svemu je daoi svoj odobni sud: Prvo da se zahvalim svima i ovo je očekivano. Nisu imali priliku da me upoznaju za ovih 20 dana koliko sam ovde. Što se tiče ovih lošijih komentara, ja ne znam kada će određene fekalije da shvate da su zgažene. Neću da se osvrćem na njih. Ne zanimaju me – rekao je Marko.

Drugi nominovani zadrugar Murko Gavrić također je dao svoj stav o samoj nbajavi da ćče se boriti za opstanak u Zadruga 3…

Čitaj još:   Finale Lige Pravaka odigraće se 30. maja na Olimpijskom stadionu Ataturk u gradu na Bosforu... (foto)

Ja sam sve što sam imao, rekao na početku. Ovdje sam došao daonovo sebe zavolim. Definitivno sam učinio jaku hrabru stvar. Ovo je za mene bila igra i jedno veliko životno iskustvo. Pobjedio sam sebe za razliku od prošle godine – rekao je Mirko.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more