IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 24. februar 2020. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan flertuje, Bik postiže cilj, Blizancima dan za odluke, Rak ima velika očekivanja, Lav nije u najboljem izdanju, konflikti pred Djevicom, Vaga zarađuje, Škorpija rasterećena, nova poznanstva za Strijelca, Jarac dobro, Vodolija ambiciozna, a Ribe razbijaju iluzije. Ovo je dnevni horoskop za 24. februar 2020. godine.

OVAN

Možete da očekujete pozitivne promjene na poslu. Uspjećete da ostvarite svoje planove na ovom polju. Srećni ste kada ste sa vašim partnerom i uživate u svakom zajedničkom trenutku koji imate sa njim. Prija vam bavljenje sportom.

BIK

Pred vama je dobar period za promjene kada je u pitanju posao. Važno je da budete fokusirani na svoje ciljeve. Ukoliko ste u braku, očekuje vas povoljan period za rješenje nekih problema. Povedite računa o stomaku.

BLIZANCI

Imate pred sobom priliku da napredujete. Potrudite da iskoristite nove poslovne ponude koje su pred vama. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima kada je u pitanju novo poznanstvo. Bez problema sa zdravljem.

RAK

Danas biste mogli da donesete odluke na poslovnom polju koje će vam biti značajne na duže staze u budućnosti. Odlično se osjećate pored osobe koju ste nedavno upoznali. Izbjegavajte bilo kakve poroke.

LAV

Veoma ste posvećeni svom poslu i spremni ste da date svoj maksimum kako bi ostvarili poslovne ciljeve koje imate. Moguće je da je siuacija sa partnerom malo monotona za vaš ukus. Koža vam je veoma osjetljiva.

Čitaj još:   VIC DANA: ERO popunjavao molbu za posao, pa se zamisli, kad mu je stiglo pitanja o bračnom stanju… (foto)

DJEVICA

Veoma ste otvoreni sa poslovnim saradnicima i spremni ste da pravite kompromise kako bi na poslovnom polju ostvarili dobro stanje. Neophodno je da se više posvetite voljenoj osobi. Prijala bi vam masaža.

VAGA

Sudbina vam je naklonjena u narednom periodu i na polju posla ostvarujete svoje ciljeve. Dolazi vam prilika da upoznate osobu sa kojom je moguća ozbiljna i stabilna veza u budućnosti. Osjetljiva probava.

ŠKORPIJA

Povoljan je dan za početak novog posla. Generalno vas očekuju dobre promjene na polju karijere. Moguće je da niste sigurni u svog partnera i da sve više pokazujete sumnju i ljubomoru prema njemu. Zdravlje vam je dobro.

STRIJELAC

Sve protiče mirno kada je u pitanju vaš posao. Sve vam protiče mirno i bez većih promjena. Veoma ste zaljubljeni i spremni ste da voljenoj osobi pokažete iskreno koliko vam je ona važna u životu. Prolazna vrtoglavica.

JARAC

Možete da očekujete poslovno unapređenje. Nove okolnosti vas dovode do novih pozitivnih promjena. Manje zahlađenje između vas i voljene osobe može da vas dovede do prolazne krize u vezi. Prija vam vježbanje.

VODOLIJA

Sve ide po vašem planu. Poslovna situacija koja vas je do skoro brinula će se konačno rješiti. Možete da očekujete poznanstvo sa osobom koja će pokazati da ima iskrene namjere prema vama. Bez problema sa zdravljem.

Čitaj još:   VIC DANA: Gleda Perica Vučića na TV Pinku, pa zaprepašteno pita tatu… (foto)

RIBE

Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete uspjeti da dođete do novih informacije koje su vam korisne za posao. Razmišljate o braku i spremni ste za ozbiljne promjene i odluke na ljubavnom polju. Povećajte unos tečnosti.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more