IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

REPREZENTATIVAC BiH: IZET i Lejla Hajrović, završili na klinici, preventiva zaraze koronavirusom… (foto)

Izet i Leyla Hajrović preventivno su završili u bolnici zbog mogućnosti zaraze koronavirusom nakon što se ona vratila iz Milana u Italiji…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, Sport, FudbalZanimljivosti, Putovanja, vijesti, srijeda… 26.02. 2020… 07: 55…  REPREZENTATIVAC BiH: IZET i Lejla Hajrović, završili na klinici, preventiva zaraze koronavirusom… (foto)

Po saznanju kako je supruga jednog od igrača prve momčadi GNK Dinamo tijekom vikenda boravila u Milanu u Italiji, liječnička služba preventivno je djelovala i uputila igrača i njegovu suprugu u bolnicu “Fran Mihaljević”, saopćeno je iz zagrebačkog kluba, prenosi Anadolu Agency (AA).

“S obzirom na to da osobe ne pokazuju simptome zaraze koronavirusom, trenutno nisu provedena nikakva testiranja već su osobe upućene u kućnu karantenu čije trajanje ovisi o nadzoru i procjeni epidemiologa. Svim igračima upućena je preporuka izbjegavanja i odgode putovanja u pokrajine zahvaćene virusom”, navedeno je u saopćenju.

Prema nezvaničnim informacijama koje su objavili mediji u Hrvatskoj, radi se o reprezentativcu BiH Izetu Hajroviću čija je supruga Lejla jučer doputovala iz Milana.

izvor agencije AA

Čitaj još:   BLISKI ISTOK NA IVICI AMBISA: Hamas spreman za pregovore o primirju... (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more