IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UMRO GLUMAC IZ SERIJE “SELO GORI” Poznat kao Đoda…(foto)

Miroljub Trošić, zvani Đoda popularnost je stekao u Bajićevoj seriji “Selo gori a baba se češlja”…

TRSTENIK: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, srijeda… 26.02. 2020… 00: 25…  UMRO GLUMAC IZ SERIJE “SELO GORI” Poznat kao Đoda…(foto)

Miroljub Trošić, bio je poštovani nastavnik, seljak i glumac iza sebe ostavio petero unučadi…

Igrao je upečatljivu ulogu i često je izvršavao neke usluge za pivo, iako je često kroz ulogu govorio kako ne zna koliko košta jedno pivo ali zna koliko koštaju dva...

Njegov raskošni talenat i jedinstveni dar za glumu otkrio je njegov zemljak, drug iz djetinjstva i prijatelj Radoš Bajić, koji mu je povjerio jednu od glavnih uloga u seriji “Selo gori, a baba se češlja” koja je potom obilježila vrijeme svog nastanka.

„Đoda je lik iz mog detinjstva i mladosti, iz vremena zajedničkog školovanja u muzičkoj školi u Nišu i nezaboravnih druženja na obalama Morave, koju smo podjednako voljeli. Bio je i ostao svoj, beskrajno dobar i talentovan. On je proslavio SELO GORI i SELO GORI je proslavilo njega. Živio je kako je htio i otišao je kako je htio“, izjavio je danas Radoš Bajić.

Ostaće upamćen kao veseo i zabavan lik, čije će replike dugo da se pamte i prepričavaju u narodu.

Čitaj još:   DANAS Muslimani dočekuju Ramazanski bajram...

Đoda je iza sebe ostavio veliku porodicu i petero unučadi. Sahrana Miroljuba Trošića Đode biće održana u četvrtak 27. februara 2020. u 12h u njegovom rodnom selu Medveđa kod Trstenika…

izvor Srbija danas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more