IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 28. februar 2020. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan aktvan, Bik ima dobar dan, Blizanci se osjećaju odlično, Rak nervozan, Lav ima dobar dan, Djevica pozajmljuje, Vaga ima povoljan dan, Škorpija mijenja posao, Strijelac se raduje ljubavi, Jarac nema vremena, Vodolija dobra u komunikaciji, a Ribe suštinski dobro. Ovo je dnevni horoskop za 28.02.2020. godine.

OVAN

Očekujete mnogo od sebe ali i od svojih saradnika. Posao vam je na prvom mjestu. Moguće je da smatrate da je vaš partner neodlučan. Ne dopada vam se slabost koju pokazuje u odnosu sa vama. Povedite računa o bubrezima.

BIK

Imate dosta obaveza, pa vam nije lako da nađete malo slobodnog vremena. Danas vas posao prilično opterećuje. Imate jake emocije ka voljenoj osobi i spremni ste da joj to pokažete. Moguć je pad imuniteta.

BLIZANCI

Očekuje vas dan koji donosi dosta dilema kod vas. Na poslovnom polju vam nekako nedostaje sigurnosti. Vaš odnos sa partnerom bi polako mogao da krene na bolje. Bilo bi dobro da provjerite svoju dioptriju.

RAK

Očekuje vas dobar dan tokom kojeg ćete veoma lako uspjeti da završite sve poslove koje imate u planu. Ukoliko ste u braku, sa voljenom osobom ćete imati manje svađe i prepirke tokom dana. Povedite računa o stomaku.

LAV

Za sada je najbolje da ne preduzimate značajne korake na polju posla, nije vrijeme za velike promjene. Voljena osoba vam otvoreno pokazuje svoja osjećanja i lijepo vam je kada ste zajedno. Povećajte unos vitamina.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: URA sjedi na dvije stolice, neprihvatljivo da nisu glasali za interpelaciju Bratićke... (foto, video)

DJEVICA

Potreban vam je nečiji savjet kako biste uspjeli da na poslovnom polju ostvarite pozitivnije pomake i promjene. Pred vama je novo poznanstvo koje će vam na neki način promjeniti život. Moguće su hronične tegobe.

VAGA

Vi možete da postignete veliki uspjeh na ovom polju. Važno je samo da vjerujete u sebe. Voljena osoba želi da provodi više vremena pored vas. Porazgovarajte sa njom na temu zajedničkog života. Pazite na alergije.

ŠKORPIJA

Trenutno ste u fazi stagnacije a to vam ne odgovara. Duboko u sebi priželjkujete poslovne promjene. Razmišljate o bivšoj ljubavi. Osoba koju ste u prošlosti voljeli bi mogla da vam se vrati. Provjerite krvnu sliku.

STRIJELAC

Povedite računa o planovima koje pravite na ljubavnom polju. Moguće je da neke stvari ne možete baš lako da ostvarite. Povoljan je dan za ljubavne promjene ili za početak nove veze. Problemi sa nesanicom.

JARAC

Možete da očekujete da ćete na poslovnom polju potvrditi svoj položaj i status. Ljudi oko vas vas poštuju. Osoba u koju ste zaljubljeni će pokazati da nije ravnodušna ka vama. Manji problemi sa hormonima su mogući.

VODOLIJA

Danas vas očekuju bitni preokreti i promjene kada je u pitanju posao. Budite spremni da se prilagođavate. Možete da očekujete pomirenje sa voljenom osobom kao i poboljšanje odnosa. Bolovi u leđima.

Čitaj još:   Kako da najlakše izgubite kilograme nakon četrdesetih...

RIBE

Možete da se nadate pokretanju novih poslovnih pregovora koji će za vas biti veoma značajni. Dopada vam se osoba koja pokazuje da nije spremna za nešto sasvim ozbiljno sa vama još uvjek. Provjerite nivo šećera u krvi.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more