IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Prijem za humane navijače

Gradonačelnik Nihat Biševac je u svom kabinetu ugostio novopazarske navijače, koji su nedavno prvi pritekli u pomoć i učestvovali u spasavanju porodice u udesu na putu Novi Pazar –Kraljevo. Gradonačelnik Biševac je ovom prilikom rekao da je Novi Pazar oduvek bio grad humanih ljudi, koji su uvek tu da pomognu kada je najneophodnije, te da su oni i najbolji promoteri grada. Navijači su u Kraljevu dali podršku odbojkašima Novog Pazara u meču sa Ribnicom. Izgleda da su baš oni bili talični, i svojim odbojkašima pomogli da pobede u vrlo bitnoj utakmici za opstanak u Super ligi Srbije.

U povratku kućama, negde na polovini puta Pazar –Kraljevo, a u blizini Ušca zapazili su da se dogodio saobraćajni udes, usled koga je nepoznati automobil sleteo u provaliju. Niti jednog trenutka nisu razmišljali, već su hrabro, po mraku i u uslovima slabe vidljivosti sišli do vozila, ne sluteći šta ih tamo čeka. Prvi su pritekli i kao podrška i povređenima pružili neophodnu pomoć.

Čitaj još:   EKSKLUZIVNO! Ovo je muškarac koji je sinoć pokušao skinuti tablu AĆIF EFENDIJE

Po dolasku službe hitne pomoći, rame uz rame sa medicinskim radnicima su izvlačili povredjene iz provalije. Tarzo, Beli , Pajo i Kadir su, rizikujući i svoj život, spasili porodicu koja je imala udes. Kažu da su srećni što u nezgodi nema poginulih, jer kako oni rekoše, neverovatno je da je u okolnostima stravične nesreće bilo ko ostao živ. Ne kriju da im je drago što su dobili prilku da potvrde kako su, sem što su srčani navijači, oni prvenstveno veliki ljudi i humanisti.

FeS production

http://ibalkan.net

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more