IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS Drama i tragedija: Ubio sina, ranio suprugu, izvršio samoubistvo… (foto i video)

Zločin se dogodio u porodičnoj kući… Detalji porodične tragedije, poznat identitet čovjeka koji je ubio svog sina u Živinicama… Supruga Zada Mujčinović van životne opasnosti…

ŽIVINICE: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, subota… 29: 02. 2020… 13. 31…   UŽAS Drama i tragedija: Ubio sina, ranio suprugu, izvršio samoubistvo… (foto i video)

Porodična drama koja se desila danas u Živinicama potresla je mještane naselja Ciljuge, javlja “Avazov” reporter s lica mjesta.

U svojoj porodičnoj kući Zijad Mujčinović (54) ubio je 32-godišnjeg sina Admira, a teško ranio suprugu Zadu (54).

Ranjena supruga Zada Mujčinović van je životne opasnosti, ali će u toku današnjeg dana biti podvrgnuta operativnom zahvatu u Univerzitetsko-kliničkom centru Tuzla.  

– Povrijeđena ženska osoba je stabilnog zdravstvenog stanja. Hospitalizirana je na Klinici za ortopediju i traumatologiju, ima povrede desne podlaktice, lijevog koljena i skočnog zgloba – rečeno nam je u Univerzitetsko kliničkom centru Tuzla. 

Uviđaj su obavljali službenici kriminalističke policije pod nadzorom dežurnog kantonalnog tužitelja. 

Čitaj još:   Dragan BURSAĆ: ”Quo vadis, Aida” NI MRTVA U OVAKVOJ SRBIJI!

– Još uvijek ništa ne možemo govoriti o eventualnim motivima. Prikupljeni su određeni materijalni dokazi i saslušat će se svjedoci – kaže Admir Arnautović, portparol Tužiteljstva TK. 

Kako nam je otkrio izvor blizak istrazi, Zijad je nakon kraće svađe pucao u sina iz pištolja te ga usmrtio na licu mjesta. Supruga koju je teško ranio spasila se skočivši s balkona kuće. 

Mujčinović je nakon toga, prema prvim informacijama, pucao sebi u glavu.

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more