IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŽANDARMERIJA I SPECIJALCI KREĆU NA GRANICU: Vučić, ide da zavodi red… (foto)

Vučić je istakao da će policija obezbjediti mir za sve građane Srbije…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, subota… 29: 02. 2020… 21. 51… ŽANDARMERIJA I SPECIJALCI KREĆU NA GRANICU: Vučić, ide da zavodi red… (foto)

Dodatne i posebne jedinice policije od sutra će biti prisutne u Šidu, kako bi u potpunosti uspostavile bezbjednost i javni red u tom mijestu, u kojem se poslednjih dana dešavaju incidenti sa migrantima, rekao je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je novinarima rekao da poslednjih nekoliko dana građani u Šidu imaju problema zbog, kako je rekao, nervoze kod migranata, koji su počeli da upadaju u kuće i imanja i da je zbog toga zamolio ministra policije Nebojšu Stefanovića da pošalje posebne jedinice policije, u Šid.

“Vidim da su ljudi u Šidu vrlo uznemireni jer im upadaju sve češće u kuće i na imanja. Zato sam zamolio Stefanovića da pošalje posebne jedinice policije, bilo žandarmerije ili neke druge specijalne jedinice da zavedu red u Šidu, obezbjede mir i da ne budu taoci broja migranta koji čekaju da pređu na teritoriju Hrvatske”, rekao je Vučić.

Vučić je istakao da će policija obezbjediti mir za sve građane Srbije i Šida.

Čitaj još:   Vic Dana Imala tašta tri zeta...

“Od sutra možete očekivati značajno povećanje snaga javnog reda i mira koji će upostaviti bezjednu zonu za sve građane Šida”, rekao je Vučić...

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more