IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK: Edisu otac poslao pismo! “NE DOZVOLI DA TE F*KSA BIJE I DA TI SE CIO PAZAR SMIJE!” (foto i video)

Prethodne večeri u okviru “Pitanja novinara” voditelj je Edisu Fetiću pročitao pismo koje mu je otac napisao, te poslao na rijaliti adresu. Nakon njegove posjete Novom Pazaru i te kako je imao šta da kaže nasljedniku, a za crnim stolom zbog njegovih ijreči nastao je muk. 

”Sine naš, volimo te, ali i molimo te. Poslušaj svoje roditelje koji te vole više od svega. Ne dozvoli da te jedna f*ksa bije, a cio Pazar da ti se smije. Znaj da nas ne interesuje Zilha, nas interesuju Uma, Kaid i Melidža, a prije svih ti i samo ti. Uz tebe smo svim srcem svi redom, ali ne dozvoli da svjesno propadaš, jer nam trebaš.
Zar je bitnija jedna žena od roditelja i djece, znaš li da nas cio Pazar sa prezirom gleda, kažu vidi kako su ga vaspitali, a i rođeni nam se podsmijavaju? Da li si svjestan šta sve gledamo, koje gluposti praviš, javno ljubljenje, grljenje, milovanje, dalje neću da navodim jer me je sramota da izustim. Marširaj sve redom počev od te fu*kse koja ti je nabila rogove sa Tomovićem. Nemoj naglo nego mic po mic, i za mjesec dana da si sa nama. Kad pročitaš usitni i u šolju WC baci, čitaj u tuš kabini.” (Kurir)

Čitaj još:   TRI GODINE ZATVORA ZA KRŠENJE NAREDNE O IZOLACIJI: Stariji osobe od 65 godina da ostanu u kućama! (foto)

Zilha Karišik, još uvjek zakonita supruga Edisa Eda Fetića, za sada je dosljedna svojoj odluci da se javno neće izjašnjavati o svim neprijatnostima i bolu koji joj mjesecima unazad zadaje muž, koji se u “Zadruzi” ne odvaja od svoje ljubavnice Dragane Mitar.

Ona ne želi da mu pređe preko toga što ju je javno ponizio i prevario, o čemu govori i činjenica da je u Novom Pazaru podnijela zahtjev za razvod braka, ali i tužbu kojom potražuje dio Edovog honorara, zbog njihovo troje djece. O tome kroz šta sve prolazi otkako je Edo u “Zadruzi” još uvjek ne govori, međutim katkad objavi neku fotografiju ili citat kojim kaže sve što joj je na srcu, što je i ovaj put bio slučaj.

Upitan je čovek:”Gde je nestala tvoja tuga?”. Odgovorio je:”Pao sam na sedžu, pa je iščezla” – piše na fotografiji koju je objavila Zilha.

izvor: agencije

Čitaj još:   EDO ŠUTNUO DRAGANU!!! Hoće da se vrati DJECI!(video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more