IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GORAN, DAJE BUBREG ZA DUG ZA STRUJU: Kupamo se uz baterijske lampe, one su nam JEDINI IZVOR SVJETLA … (foto)

Goran Mišić Miško želi da da bubreg kako bi uspio da isplati dug za struju koji je dostigao milionsku sumu…

VRANJE: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, ponedeljak… 02: 03. 2020… 09. 51… GORAN, DAJE BUBREG ZA DUG ZA STRUJU: Kupamo se uz baterijske lampe, one su nam JEDINI IZVOR SVJETLA…

Cijelu Srbiju je rasplakala priča običnog čovjeka iz Vranja koji je primoran da učini nešto nesvakidašnje zbog izuzetno teške pozicije u kojoj se našla njegova porodica.

Goran Mišić Miško želi da da bubreg kako bi uspio da isplati dug za struju koji je dostigao milionsku sumu. Njegova supruga, dvoje djece, sestra koja je osoba sa invaliditetom i on žive u mraku već tri mjeseca.

Goran nam je ispričao u kakvim uslovima sada žive. Naime, oni osvjetljuju prostorije baterijskim lampama. Imaju više komada, a zbog toga što ih često koriste jer dan još uvijek kratko traje, stalno moraju da kupuju nove baterije.

Čitaj još:   GRCI I KORONA: Neće svi moći na njihovo more, šta kažu za BRAĆU SRBE! (foto)

DALJE Goran, kaže da je sreća u nesreći to što se greju na drva. To im pomaže i prilikom kupanja djece. Kako navodi, ,,kupaju se kao 70-ih”, tako što prvo vodu griju na šporetu.

Porodicu Mišić novac ne interesuje, tako da neće objavljivati ni svoj broj žiro računa. Goranu su najbitnija njegova deca:

Čovjek mora da daje svoj život za život svoje djece…

Očajan je zbog toga što niko nije uslišio njegove molbe. Obratio se i gradonačelniku i poslaniku, nudio da svoj dug plati na rate, ali odgovora nije bilo.

Za sada nema zainteresovanih za bubreg, kaže Goran i dodaje da je vrlo neprijatno iznenađen zbog toga što ga osim novinarskih ekipa niko nije kontaktirao.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more