IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Strava, scene na auto- putu: Zaštitna ograda probila, KABINU KAMIONA turskih registracija… (foto i video)

Vozač kamiona turskih registracija probio je zaštitnu ogradu na auto-putu A3.

NOVA GRADIŠKA: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, ponedeljak… 02: 03. 2020… 13. 51… Strava, scene na auto- putu: Zaštitna ograda probila, KABINU KAMIONA turskih registracija… (foto i video)

Vozač kamiona turskih registarskih oznaka probio je zaštitnu ogradu kod Nove Gradiške na autocesti A3. Navodno je došlo do prevrtanja uslijed pucanja gume.

Kamion je vozio iz smjera Zagreba u smjeru Slavonskog Broda. Na sreću, u trenutku kad je probio dvostruku zaštitnu ogradu na autocesti nije bilo nikoga iz suprotnog smjera. Nakon što je probio ogradu i prevrnuo se, sva roba je ispala iz kamiona. Kabina je probila zaštitna ograda i prizori su doista zastrašujući.

Kamion je vozio iz smjera Zagreba u smjeru Slavonskog Broda. Na sreću, u trenutku kad je probio dvostruku zaštitnu ogradu na autocesti nije bilo nikoga iz suprotnog smjera. Nakon što je probio ogradu i prevrnuo se, sva roba je ispala iz kamiona.

Ograda je, kako se vidi na snimci, zabila u kabinu vozača.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 7. mart 2022. godine...

Vozač kamiona je ozlijeđen o odvezen u bolnicu, a težina ozljeda nije poznata

“Micanje kamiona trajat će cijeli dan, prvo moramo svu robu pretovarit da bi mogli prijeći na kamion”, rekao je radnik firme HERBST d.o.o.

Policija je na terenu, promet se održava zaustavnom trakom od Lužana do Nove Gradiške.

izvor 24 sata

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more