IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Emir Hadžimujović, predao se predhodnog dana, skrivali ga navijači jednog poznatog fudbalskog kluba iz… (foto)

Juče se predao Emir Hadžimujović, nekada poznati kiks- bokser i “žestoki momak”, poznat po nadimku “Sandžački lav”…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, utorak… 03: 03. 2020… 12. 31…  Emir Hadžimujović, predao se predhodnog dana, skrivali ga navijači jednog poznatog fudbalskog kluba iz…

Nakon što je u oktobru prošle godine u centru Novog Pazara pokušao da ubije Almina S., sina poznatog proizvođača džinsa, i poslije petomjesečnog bjekstva, pravosudnim organima juče se predao Emir Hadžimujović, nekada poznati kiks- bokser i “žestoki momak”, poznat po nadimku “Sandžački lav”.

Policija i tužilaštvo nisu saopštili gdje se Hadžimujović skrivao i kako je uopšte uspio da izbjegne hapšenje, pošto je prije tri godine i sam teško ranjen i vezan je za invalidska kolica.

U Almina S., sa kojim je odranije imao neraščišćene račune, Hadžimujović je pucao u Ulici Stefana Nemanje iz vozila u pokretu, kojim je upravljala druga osoba.

Čitaj još:   Reuf BAJROVIĆ NEMA NIKAKVU DILEMU: "Milanko Kajganić nastavlja stopama Gordane Tadić, koriste se mehanizmi Tužilaštva za reviziju historije rata u BiH!"

Ranjeni je odmah prevezen u novopazarsku bolnicu, a Hadžimujović je tajnim kanalima prebačen u Tursku gdje su mu, kako se pretpostavlja, u skrivanju pomagali navijači Fenerbahčea...

Emir jHadžimujović je bio i telohranitelj poznatim ličnostima koje su posjećivale Novi Pazar, između ostalih čuvao je i Burak Ozcivita, čuvenog turskog glumca koji je igrao Bali- bega u seriji Sulejman Veličanstveni. Ranjen je odmah nakon koncerta Šaka Polumente u Novom Pazaru.

izvor Novosti.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more