IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAJOPASNIJA Srpkinja puštena iz kazamata: Neziru Šišiću, taksisti PUCALA DIREKTNO U GLAVU…

Prva žena koja je u Srbiji bila osuđena na 40 godina robije, puštena je na slobodu mjesec i po dana prije isteka pune kazne…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, utorak… 03: 03. 2020… 08. 31…  NAJOPASNIJA Srpkinja puštena iz kazamata: Neziru Šišiću, taksisti PUCALA DIREKTNO U GLAVU…

Olivera Krsmanić (35), prva žena koja je u Srbiji bila osuđena na 40 godina robije, zbog ubistva taksiste Nezira Šišića u aprilu 2005. godine!

Krsmanićeva je tokom vikenda izašla iz ženskog zatvora u Požarevcu, u kom je provela bezmalo 15 godina. Podsjetimo, njoj je prvostepenu kaznu od 40 godina zatvora više nego duplo smanjio Apelacioni sud.

– Oliveri je puna kazna isticala polovinom aprila, ali je ona podnijela zahtjev za uslovni otpust. Sud je prihvatio taj zahtjev, pa je ona mjesec i po dana ranije puštena na uslovnu slobodu – objašnjava izvor iz medija.

Prema njegovim rečima, Olivera Krsmanić se tokom boravka u zatvoru ponašala korektno.

– Vladanje joj je bilo primjereno. Za sve ove godine završila je brojne kurseve za zanate, a učestvovala je i na brojnim takmičenjima za osuđenike – kaže sagovornik i dodaje:

– Dok je boravila u kazamatu, posećivali su je članovi porodice, a sa njima se čula i telefonom. Svojim cimerkama je pričala da po izlasku na slobodu planira da ode kod svoje mame u inostranstvo i promijeni život iz korejna.

Čitaj još:   IVAN Vujović: Crna Gora, danas dočekuje onoga koji slavi ratne zločince čija je paravojska zvjerski likvidirala ljude iz voza sa Stanice Štrpci... (foto)

Supruga ubijenog taksiste Nezira Šišića, pozvana je u beogradski Viši sud kao svjedok u postupku koji se vodi protiv Zorana Marjanovića zbog ubistva supruge, pjevačice Jelene Marjanović. Milana Šišić je inače doktorka, a sa pokojnom Jelenom se dopisivala neposredno prije njene smrti, pošto je neko vrijeme liječila Jeleninu mamu u domu zdravlja.

Naš sagovornik kaže da je Krsmanićeva često pričala o zločinu koji je počinila 2005. – Isticala je da se kaje i da joj je žao zbog toga što je ubila taksistu – kaže sagovornik Kurira.

Podsetimo, zločin koji je potresao Srbiju Olivera Krsmanić počinila je sa samo 20 godina. Ona je kobnog dana pozvala taksi, a Nezir Šišić, koji je bio bivši inspektor, došao je da je pokupi. Kada su stigli do Ceraka, račun je bio 597 dinara, ali je Olivera odlučila da ne plati ceh, već da ubije Šišića. – Pucala mu je u glavu, a vozilo je odvezla do sela Grabovica kod Gornjeg Milanovca, gdje ga je zapalila.

Potom se sastala sa prijateljem Slobodanom Jordanovim, koji je na pumpi u selu Mojsinje kod Čačka ubio radnika Zorana Radovića. Oboje su uhapšeni u Beogradu, nedugo poslije zločina, a Jordanov je prilikom hapšenja ranio policajca Nenada Jelića – podseća izvor.

Čitaj još:   LJETO NAM SE VRATILO: Narednih dana sunčano do 35 stepeni Celzijusa, vrijeme koje se očekuje u narednim danima... (foto)

Krsmanićeva je osuđena za ubistvo Šišića, a Jordanov za zločin na pumpi i ranjavanje policajca…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more