IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANAS Oblačno s kišom, u višim područjima snijeg… (foto)

DANAS Pretežno oblačno vrijeme, padavine većinom u Bosni, u nižim predjelima kiša, a u višim područjima snijeg.

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, putovanja, vijesti, srijeda, 04. 03. 2020… 09: 25… DANAS Oblačno s kišom, u višim područjima snijeg… (foto)

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme… U Hercegovini rijetko može pasti malo kiše. Od večernjih sati postepeno razvedravanje. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5°C, na jugu do 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 5 i 10°C, na jugu zemlje do 14°C.

U Sarajevu oblačno. Povremeno može padati slaba kiša. Jutarnja temperatura zraka oko 3°C, a najviša dnevna temperatura zraka oko 6°C, saopćeno je iz FHMZ.

U nizinama kiša, a u višim područjima snijeg. Od večernjih sati postepeno razvedravanje. Jutarnja temperatura zraka između 1 i 5°C, a dnevna između 5 i 10°C.

Čitaj još:   Danas kiša i susnježica, u višim područjima snijeg, slabije padavine i na jugu... (foto)

U četvrtak veći dio dana sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između -5 i 0°C, a dnevna između 8 i 14°C.

U petak oblačno sa kišom. Na planinama može padati snijeg. Povremeno su mogući jaki udari juga. Jutarnja temperatura zraka između 2 i 6°C, a dnevna između 7 i 13°C.

U subotu pretežno oblačno sa slabom kišom prijepodne. Na planinama može padati slab snijeg. U večernjim satima razvedravanje. Jutarnja temperatura zraka između 2 i 5°C, a dnevna između 7 i 13°C.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more