IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nije poslužen pićem, vratio s benzinom da zapali restoran … (foto)

JEDNA Osoba zadobila teške tjelesne povrede, a ukupno osam osoba je zatražilo ljekarsku pomoć nakon požara u ugostiteljskom objektu Oaza…

SARAJEVO(Vogšća): BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, putovanja, vijesti, srijeda, 04. 03. 2020… 20: 23… Nije poslužen pićem, vratio s benzinom da zapali restoran… (foto)

“Uhapšen je H. M. (rođen 1980. u Vogošći) zbog sumnje da je počinio teško krivično djelo protiv opće sigurnosti ljudi i imovine” zapalio Oazu u Vogošći, , kazao je Mirza Hadžiabdić iz Odjeljenja za odnose s javnošću Uprave policije MUP-a KS za printane medije u Sarajevu.

Uhapšena osoba se trenutno nalazi u prostorijama Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS.

Osumnjičeni će kriminalistički ispitana u Upravi policije. Postupajući tužilac će odlučiti da li će biti predata Tužilaštvu KS.

“Izvršen je uviđaj kojim je rukovodila dežurna tužiteljica Kantonalnog tužilaštva KS uz prisustvo i učešće policijskih službenika Uprave policije MUP-a KS i sudskog vještaka PPZ struke”, rekao je Hadžiabdić.

Čitaj još:   Dr DARKO Trifunović: Crnogorska policija mora da se uozbilji... (foto, video) 

Kako nezvanično saznajemo, sumnja se da je uhapšeni ušao u ugostitetljski objekt u vidno alkoholiziranom stanju i zapalio unutrašnjost objekta zapaljivom tečnošću. Pritom je i on zadobio lakše tjelesne povrede.

Prethodno je boravio u istom ugostiteljskom objektu gdje ga, prema našim saznanjima, osoblje nije željelo uslužiti budući da je i tada bio u vidno alkoholiziranom stanju...

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more