IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vozio kamion sa 750 kg droge : Vrijednost zaplijenjene pošiljke milionska… (foto)

Droga je bila odložena u posebnom bunkeru u kamionu sa 763 paketa…

VATIN: Srbija, Crna Hroinika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, četvrtak… 05: 03. 2020… 12: 21… Vozio kamion sa 750 kg droge : Vrijednost zaplijenjene pošiljke milionska… (foto)

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da su pripadnici policije tokom prethodne noći zaplijenili 750 kilograma marihuane i time zadali još jednom značajan udarac organizovanom kriminalu i narko-dilerima u Srbiji.

– Drago mi je da su pripadnici policije shvatili moju poruku da u borbi protiv trgovine narkoticima moraju biti oštri i bez obzira na sjajne rezultate koje postižu moraju ostati posvećeni ovoj borbi svakog dana. Hvala svim ljudima u policiji koji se bore protiv onih koji diluju drogu, jer time štite živote i naše djece i svih građana Srbije – istakao je ministar.

Stefanović je poručio pripadnicima policije da moraju da pokažu da ne postoji nijedan narko-diler do koga ne mogu da dođu.

– Vjerujem da će ova zapljena biti samo jedna od brojnih u ovoj godini kojom ćemo pokazati posvećenost u borbi protiv narko- trafikinga – naglasio je ministar Stefanović.

Čitaj još:   ŠOK, DALILA IM ZAČEPILA USTA: Zbog čega, godinama ne može da zatrudni... (foto i video)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su noćas, u saradnji sa Upravom carine, pronašli su i zaplenili oko 750 kilograma marihuane i uhapsili I. L. (33) iz Paraćina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je na Graničnom prelazu Vatin u kamionu kojim je upravljao osumnjičeni pronašla 763 paketa marihuane u posebno napravljenom bunkeru. Ukupna vrijednost zaplenjene droge je oko 180.000.000 dinara.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pančevu…

izvor granična uprava.rs


SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more