IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JEZIVI ZLOČIN: Zbog duga odveli ga na skrovito mjesto da se ne bi čuli jauci silovanja… (foto)

Policija uhapsila kriminalce zbog sumnje da su oteli, a potom satima mučili i na kraju silovali sugrađanina zbog navodnog duga…

ŠABAC: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, petak… 06: 03. 2020… 08: 31… JEZIVI ZLOČIN: Zbog duga odveli ga na skrovito mjesto da se ne bi čuli jauci silovanja… (foto)

Policija u Šapcu uhapsila je Bojana S. (25), Ivana I. (32) i Marka V. (36) iz tog grada zbog sumnje da su oteli, a potom satima mučili i na kraju silovali sugrađanina Nikolu P. zbog navodnog duga.

Osumnjičenima je određen pritvor, a u toku je istraga koja treba da otkrije sve detalje ovog jezivog zločina.

– Žrtva je navodno dugovala 200 eura jednom od osumnjičenih, pa su oni skovali plan kako da taj dug naplate. Oteli su mladića i odvezli ga na skrovito mjesto, jedan kanal kraj Šapca, gdje je krenulo brutalno iživljavanje – navodi izvor iz istrage.

Napadači su to mjesto unapred izabrali jer niko nije mogao da čuje zapomaganje i pomogne nesrećnom mladiću, a onda je usledilo višečasovno iživljavanje.

Čitaj još:   Alek Barović: "BOJKOT"- Nas nek ostave na miru... (foto)

– Žrtva nije ni smela ni mogla da se suprotstavi nasilnicima, koji su inače poznati kao lokalne kabadahije i siledžije. Prvo su ga krvnički tukli, satima, do nesvijesti. Nije im bilo dosta što su se fizički iživljavali, već su na kraju riješili da ga potpuno ponize. Naime, natjerali su ga da oralno zadovolji jednog od napadača. Istraga pokušava da ustanovi da li je bilo i drugih seksualnih zločina jer postoji sumnja da je mladić i silovan – kaže izvor za medije.

Žrtva, kako saznajemo, tek treba da bude podrobnije ispitana, što će biti teško jer je pretrpela veliku traumu i biće joj potrebna stručna medicinska pomoć, navodi izvor iz istrage. Takođe treba da bude obavljeno i medicinsko vještačenje žrtve.

– Posle užasnog iživljavanja, oni su Nikolu P. pustili uz prijetnju da mora da im sledećih godinu dana isplaćuje po 100 eura mjesečno. Toliko je, naime, po zelenaškoj računici narastao dug od 200 eura.

izvor srbijanski telegraf.rs

Čitaj još:   TO JE UŽAS Mika Aleksić, spremio odbranu: Impotentan je, to mu neće pomoći na sudu, tvrde advokati... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more