IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TJERAO DJEVOJČICU DA MU DIRA GENITALIJE, DAVAO JOJ NOVAC: Uhapšen pedofil, DOKTOR PRIMARIJUS… (foto)

Osumnjiceni je u više navrata je dvanaestogodišnja djevojčica dolazila kod njega, primoravao joj da mu dodiruje genitalije, a on joj je za uzvrat davao novac… 

NOVI SAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak… 06: 03. 2020… 00: 11… TJERAO DJEVOJČICU DA MU DIRA GENITALIJE, DAVAO JOJ NOVAC: Uhapšen pedofil, DOKTOR PRIMARIJUS… (foto)

Inspektori novosadske kriminalističke policije, po naredbi sudije za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu, uhapsili su Š. T. (66) iz Novog Sada zbog sumnje da je izvršio krivično djelo obljube sa djevojčicom…

DAKLE Osumnjičeni Š.T. je u periodu od 2018. godine do danas u više navrata kada je sada dvanaestogodišnja A.M.Š. (13) dolazila kod njega, primoravao djevojčicu da mu dodiruje genitalije, a on joj je za uzvrat davao novac. 

U pretresu osumnjičenog stana i vikendice na Ribarskom ostrvu u Novom Sadu oduzeti su mu tablet, računar i mobilni telefon koje koristi, saznajemo iz izvora bliskih istrazi.

Nezvanično saznajemo i to da je riječ o poznatom novosadskom primarijusu doktoru koji je 2009. godine već bio osuđen godinu dana sa uslovom od pet godina zbog nedozvoljenih polnih radnji.

Osumnjicenom Š.T. je odredjeno zadržavanje do 48 časova.

Čitaj još:   SVIREPI ZLOČIN: PRONADJENA MRTVA ŽENA U LOKVI KRVI!

Vijest o hapšenju objavio je i Igor Jurić, osnivač Fondacije “Tijana Jurić”.

– Danas je u Novom Sadu uhapšen poznati ljekar sudske medicine koji je u više navrata seksualno uznemiravao i zlostavljao trinaestogodišnju djevojčicu. Nastavljamo borbu, do poslednjeg pedofila u Srbiji – napisao je Jurić na Tviteru.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more