IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Deda žrtva prevare: Dvije žene rekle rečenicu, zbog koje je ostao bez 66.000 EURA… (foto)

Penzioner, koji ih je pustio u stan i nažalost, prekasno, shvatio da su maserke temeljno istražile njegov stan i odnijele mu 66.000 eura…

ZAGREB: Hrvatska, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelja, 09. 03. 2020… 201 23… Deda žrtva prevare: Dvije žene rekle rečenicu, zbog koje je ostao bez 66.000 EURA… (foto)

Naime, njemu su juče u pola bijela dana na vrata stana pokucale dvije nepoznate ženske osobe koje su se predstavile kao maserke koje po kućama masiraju starije osobe.

Penzioner ih je pustio u stan i nažalost, prekasno, shvatio da su maserke temeljno istražile njegov stan i odnijele mu pola miliona kuna (oko 66.000 eura).

Nakon što je uočio da u sobi ima ispreturan ormar, obratio se za pomoć policiji koja je u stanu napravila uviđaj i izuzela sve tragove koje su prevarantkinje eventualno ostavile.

Ovo nije bio jedini slučaj prevare koji je zabilježila policija. U Čakovečkoj ulici nepoznata osoba je od 67-godišnje žene uzela nekoliko hiljada kuna i nestala.

Posjeta nepoznatog prevaranta uslijedila je nakon što se ženi najavio prethodno na telefon da dolazi, a pritom joj se, kažu iz PU zagrebačke, predstavio kao službena osoba.

Čitaj još:   KAŽU JOŠ NIJE SVE GOTOVO: Dva dana ljetnih vrućina, a onda potpuni preokret… (foto)

A oko podne, dvije nepoznate žene bile su aktivne su i na Trgu Ivana Kukuljevića.

Došle su do stana 76-godišnjaka kojem su ponudile na prodaju masažer. Nakon što ih je on pustio u stan, jedna je pred njim ga upoznavala sa čarima masažera, dok je druga pronjuškala po njegovom stanu i uzela mua novac i ukupni nakit…

izvor index.hr

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more