IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PAZARAC TESTIRAN NA KORONAVIRUS: Pjevač Haris Skarep, dobio povišenu temperaturu i malaksalost… (foto)

VIJEST DANA DA JE Učesnik muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Haris Skarep, nedavno je nastupao u Njemačkoj nakon što se vratio, dobio je povišenu temperaturu i osjetio se da je malaksao…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, ponedeljak, 09. 03. 2020… 21: 23…  PAZARAC TESTIRAN NA KORONAVIRUS: Pjevač Haris Skarep, dobio povišenu temperaturu i malaksalost… (foto)

Učesnik muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Haris Skarep, nedavno je nastupao u Njemačkoj, a kako prenos printani mediji iz Srbije, nakon što se vratio osjetio je temperaturu i malaksalost.

Haris Skarep je otišao u bolnicu, gdje je testiran na koronavirus.

“Dragi prijatelji, tvrdnje da bolujem od virusa COR 19 nisu tačne. Zbog pada imuniteta i umora od nastupa u inostranstvu obratio sam se doktoru. Doktor je insistirao da uradimo testove, rezultati su stigli i negativni su. Tako da tvrdnje da bolujemo od COR 19 nisu tačne”, napisao je on nas svom Instagram storiju...

izvor indeksonline.rs

Čitaj još:   PREKRETNICA: Iran upozorio- Izrael mora da zaustavi ‘ratne zločine’ prije nego što bude ‘prekasno... (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more