IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VAŠINGTON: Tramp, nije podvrgnut testu na korona virus… (foto)

Američki predsjednik DONALD Tramp se ranije sastao s troje republikanskih parlamentaraca koji su u kućnom karantinu jer su prošle sedmice bili u kontaktu s osobom koja je bila pozitivna na testu na korona virus…

VAŠINGTON: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, utorak, 10. 03. 2020… 09: 23…  VAŠINGTON: Tramp, nije podvrgnut testu na korona virus… (foto)

Iz Bijele kuće je saopćeno da predsjednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Tramp nije testiran na korona virus…

“Predsjednik nije podvrgavan testu na COVID-19 jer nije imao bliski kontakt sa zaraženim osobama, niti je imao ikakve simptome“, navela je press tajnica Bijele kuće Stephanie Grisham.

Potpredsjednik SAD-a Mike Pence ranije je kazao da lično nije testiran na korona virus, a da ne zna da li je takvom testiranju podvrgavan američki predsjednik Tramp.

Čitaj još:   Dječak, pokušao da digne u vazduh školu, pobije sve nastavnike i đake...

Grisham je kazala da je Trampovo zdravstveno stanje odlično i kako je pod stalnim nadzorom ljekara.

Tramp se ranije sastao s troje republikanskih parlamentaraca koji su u kućnom karantinu jer su na prošlosedmičnoj Konferenciji konzervativnih politika (CPAC) bili u kontaktu s osobom koja je bila pozitivna na testu na korona virus.

Prema podacima Univerziteta “Johns Hopkins“ u SAD-u je korona virusom zaraženo najmanje 730 osoba, a od posljedica zaraze preminulo je 27 ljudi.

Korona virus se krajem prošle godine pojavio u Kini, a do sada je u više od 100 zemalja zaraženo više od 113.000 osoba...

izvor agencije aa

ŠOK U EVROPI: Trampov “tornado napada”, funta se srušila…

DANAS JE TramP, kako se dodaje, ponizio premijerku Terezu Mej, Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

HELSINKI Samit Trampa i Putina, bizarna demonstracija mačizma…

Samit Donalda Trampa i Vladimira Putina bio je bizarna demonstracija Read more