IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEMA DALJE Monstruozno prijetili Miljaninom djetetu: Zaklaćemo ti sina dok spava, provjeravaj da li je živ…

Za crnim stolom došlo do nesvakidašnje svađe, a da stvar bude gora, ljubavni par je prijetio Kulićevoj da će joj ubiti sina Željka..

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, srijeda, 11. 03. 2020… 08: 53… NEMA DALJE Monstruozno prijetili Miljaninom djetetu: Zaklaćemo ti sina dok spava, provjeravaj da li je živ…

David Dragojević i njegova djevojka Ana Korać ne kriju da nisu u dobrim odnosima sa Miljanom Kulić i svakodnevno razmjenjuju brutalne uvrede.

Naime, poslije jezivih prijetnji da će Miljana sina zateći beživotnog u apartmanu, Nišlijka se svim silama branila, pa je Koraćevu isprozivala kao nikada do sada i pomenula joj mrtvog oca.

Ovoga puta njihov sukob je dostigao vrhunac, pa je David htio da zaštiti Anu i pokušao je fizički da se obračuna sa Kulićevom.

– Ana Korać je mene pitala da li mi je živo djete. Ona i David su mi prijetili da će mi udaviti sina u apartmanu i da provjeravam da li je živ – rekla je Miljana...

– Šta je, budaletino jedna? Šta je? Ti vređaš sve ovdje i ti se buniš. Bolesnice jedna. Nećeš pričati. Ona će da ćuti, a ja ću da otkopavam i zakopavam tvoje mrtve i žive. Poklaću ti sve živo. Oca, majku, sestre i djete. Iskopaću vam svima grobove. Za osudu me ku*ac boli. Ja ću tek da te vrijeđam i svašta da ti radim, i tebi i sinu i cijeloj tvojoj bolesnoj familiji – rekao je David Miljani.

Čitaj još:   RECEP Tayyip ERDOGAN, nakon sastanka sa Volodimirom ZELENSKIM- poručio iz STAMBOLA na BOSFORU: "Spremni smo..." (foto, video)

Nakon tako monstruoznih uvreda i prijetnji, pogotovo kada se radi o nedužnom djetetu, oni nisu stali sa provokacijama, već je došlo do kulminacije.

– Ja sam samo rekla da Ana nije bila kurva da bi njen otac duže poživio. Ovako je gledao kako mu se ćerka je*e za pare. Čovjek je čuo kako je svi razvlače i to ga je dokrajčilo, kao i svakog oca. Da je imao bolju ćerku, sigurno bi sada bio živ. Pošto vi prijetite da ćete mi udaviti sina, da ću ga zateći mrtvog, mogu i ja da pominjem vaše mrtve – provocirala je dalje Miljana. Poslije ovih njenih rečenica Koraćeva je počela da plače, pa je David skočio preko stola i napao Kulićevu, uhvativši je za vrat. Odmah je reagovalo obezbjeđenje i spriječen je ozbiljniji incident. Zadrugari su držali Davida da ne udavi Miljanu, dok su djevojke držale Koraćevu, koja je bila van sebe.

Veliki Šef je odmah reagovao, pa je David zbog nasrtaja na Miljanu i cijelu ovu situaciju kažnjen mjesečnim honorarom. Nakon saznanja da je ostao bez pozamašne svote novca, David i Ana pokušali su da pobjegnu iz rijalitija. Kada su se strasti malo stišale, njih dvoje su se vratili na imanje i osamili se u pabu

Čitaj još:   TRESLA SE BIJELA KUĆA: Veliki šef, poslao spisak KAŽNJENIH ZADRUGARA...(foto i video)

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more