IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČKO, ZATVORIO GRANICU NA DRINI: Srbija zaključala granične prelaze u Zvorniku, Višegradu i Bijeljini… (foto)

Zbog novonastale situacije u vezi sa širenjem virusa korona jutros od 7.00 sati zatvoreni su pojedini granični prelazi u Zvorniku, Višegradu i Bijeljini…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, četvrtak, 12. 03. 2020… 17:50… VUČKO, ZATVORIO GRANICU NA DRINI: Srbija zaključala granične prelaze u Zvorniku, Višegradu i Bijeljini… (foto)

Iz Granične policije BiH saopšteno je da su do daljeg zatvoreni granični prelazi za pogranični saobraćaj Mali Zvornik (na području BiH granični prelaz Zvornik) i granični prelaz Brasina – željeznička stanica u unutrašnjosti područja Srbije (na području BiH granični prelaz Zvornik – željeznički granični prelaz), u nadležnosti Jedinice granične policije Zvornik.

Predstavnici nadležnih organizacijskih jedinica MUP-a Srbije obavijestili su Graničnu policiju BiH da će do daljeg biti zatvoren i granični prelaz za pogranični saobraćaj Priboj (na području graničnog prelaza Mokronozi) i Most u Carevu Polju (na području BiH, prema Sporazumu, u sastavu graničnog prelaza Uvac), u nadležnosti Jedinice granične policije Višegrad.

Čitaj još:   DAMIR Šehović: Nećemo glasati za izbor nove Vlade jer u njoj SNP kolo vodi... (foto, video)

Predstavnici nadležnih organizacijskih jedinica MUP-a Srbije obavijestili su Graničnu policiju BiH da će do daljeg biti zatvoren i granični prelaz za pogranični saobraćaj Priboj (na području graničnog prelaza Mokronozi) i Most u Carevu Polju (na području BiH, prema Sporazumu, u sastavu graničnog prelaza Uvac), u nadležnosti Jedinice granične policije Višegrad.

Iz Granične policije BiH je saopšteno da je zatvoren i granični prelaz za pogranični saobraćaj Jamena – skelski granični prelaz (na području BiH granični prelaz Donje Crnjelovo) u nadležnosti Jedinice granične policije Bijeljina.

Hrvatski mediji javljaju da je Srbija zatvorila dio graničnih prelaza i s Hrvatskom.

Zatvoreni su granični prijelaz Batina-Bezdan, željeznički most Erdut-Bogojevo te riječni prijelaz Apatin.

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more