IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Simjenjen načelnik Policiske Uprave… (foto)

Dosadašnji načelnik Policijske uprave u Novom Pazaru, Rešad Džanković razrešen je sa funkcije, na njegovu poziciju dolazi Bogoljub Živković…

NOVI PAZAR: Sandžak, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, petak, 13. 03. 2020… 06: 14… NOVI PAZAR: Simjenjen načelnik Policiske Uprave… (foto)

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) potvrdilo je promjenu na čelu Policijske uprave u Novom Pazaru tako što će dosadašnjeg načelnika Rešada Džankovića na toj poziciji zamjeniti pomoćnik direktora policije Bogoljub Živković.

U dopisu dostavljenom radiju Sto plus, Odeljenje za medije i komunikacije MUP-a navelo je da je Džanković “upućen na obavljanje drugih poslova i zadataka u okviru Ministarstva unutrašnjih poslova”.

Prema nezvaničnim informacijama, dosadašnji načelnik novopazarske policije ubuduće će raditi u Beogradu, na jednoj od pozicija u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Čitaj još:   PODGORICA: Crnogorac više ne savjetuje mandatara Zdravka Krivokapića... (foto)

Džanković je na čelu Policijske uprave u Novom Pazaru, koja pokriva i teritorije Sjenice i Tutina, bio od 1. jula 2016. godine, prvo kao vršilac dužnosti načelnika, a onda i kao načelnik od jula 2017. godine, kada je počeo da mu teče četvorogodišnji mandat.

Živković je jedno vrijeme bio načelnik kraljevačke policije…

izvor Sto plus.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more