IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OD ČETNIKA DO EVROPLJANINA, OD SMIJEHA DO ZABRINUTOSTI: Vučić je najobičniji šalabajzer, pitanje je da li će ga građani Srbije kazniti zbog koronavirusa

Politikolog Vuk Velebit iz Beograda ocijenio je danas za N1 da je u ovakvoj situaciji obraćanje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića dobra namjera i pokušaj da se umire građani, ali da su problem ranija iskustva i razne afere vlasti, pa građani nisu uvijek sigurni da li im se govori istina ili ne.

“Kako smo, za samo dve nedelje od priče doktora Nestorovića o ‘najsmešnijem virusu u istoriji“ i predsednika Vučića koji se smejao iza na konferenciji za novinare, koja je bila jedna tragična konferencija, došli u situaciju da imamo zabrininutog predsednika, ukazao je Velebit.

Velebit je naveo da je Vučić u četvrtak naveče nastupio u običajenom maniru – uvijek je drama, biće najgore, ali ako bilo šta bude dobro predstaviće se kao njegov uspjeh.

Čitaj još:   VUČIĆ U ČUDU: Pozvao sve članove Predsjedništva BiH na vježbu Vojske Srbije a došao samo DODIK...

“Predsednik je pokušao da politiku ostavi po strani, ali govor je imao elemente predizbornog govora”, konstatovao je Velebit.

izvor: SB/Danas   

SAMARA: Vučićev sin među kriminalcima na utakmici Srbija- Kostarika…

Fotografije prikazuju Danila Vučića kako navija u grupi ljudi, među Read more