IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EDO SE KAJE ZBOG SVEGA? ”IMAO SAM SAVRŠEN BRAK, ŽENU KOJA ME VOLJELA! PRODALA SI ME! HTJELA SI STAN…” (video)

Edis-Edo Fetić, kaje se zbog svega? ”Imao sam savršen brak… Pokaziovao sam djela, prema svima i prema tebi, osim prema ženi koja me je volela. Meni je samo krivo što sam povrijedo nekog. Nema krpljenja, usr*la si naš odnos deset puta, ja nijednom – rekao je Fetić.

Edis Fetić i Dragana Mitar imali su jutros žestoku svađu u pabu, a sa svojom raspravom nastavili su i tokom današnjeg sastanka kada su zadrugari birali najglupljeg među njima. I ovog popodneva isplivali su novi detalji njihove ljubave veze, o čemu ranije nisu govorili u javnosti.

-Stalno si mi prijetio, stalno sam živjela u nekom strahu. Meni je očigledno bilo stalo – pričala je Dragana.

-Ja te pljunem, ali nije da meni nije stalo – govorio je Edo.

-U meni se skupljalo, skupljalo… Ti si okretao leđa, nema te po dva dana, gasio si telefon… Sjećaš se priča o gašenju? Kada sam ja dolazila sa Jovanom? – prisjetila je Dragana svog oženjenog dečka.

Nemoj da ispričam kompletno šta si ti meni sve radila? – izjavio je Fetić.

Šta sam ti radila? Jesam ti ubila pola familije? Mene si spuštao druge si izdizao. Ja sam to osjetila. Ja sam to primala drugačije. Nikada me nisi pitao kako se osjećam ili kako je meni. Nisi pričao sa mnom. Nisi imao vremena – govorila je Dragana.

Prva svađa kada je bila, jesam ti rekao: “Nađi stan, odvoj se od muža”, jesam ti rekao? Petak poslijepodne. Ja te zovem, šta ti meni kažeš? “Išla sam da vidim dva stana, ne sviđaju mi se, zakazala sam za vikend kad ti dođeš da pogledamo dva stana”, ja kažem: “O-kej”, i u petak popodne muž ti završi sa poslom i vi odete u šoping za Inđiju. Meni je sve tu bilo jasno. Čuvala si svoje d*pe, a mene povlačila da napravim sr*nja, djevojko! Sada ja pričam, a ti posle sjedi i razmisli. Ne treba da mi ogovaraš. Ti si juče sve ispričala o meni, sada pričamo o tebi. Gledaš svoje d*pe, loša si osoba, prodala si me – govorio je Edo.

Jesi ti normalan? Ti to tako ne misliš. Dok sve ovo vrijeme pričaš, šta si ti radio? – rekla je Dragana.

Ti si imala problem u braku, ti si kukala na svoj brak, mi moj brak nismo spominjali… Ti si mene milion puta zvala i uznemiravala: “Ja ne mogu ovo, ja ne mogu ono”… Ti si trebala da nađeš stan, da te osposobim, pa ako sam ja taj, da živim… A ti si htjela odmah da te uzmem za ruku, da ti dam stan i sve što ti treba. Te materijalne stvari si vidjela i sama da se rješavaju za 7 dana. Ti mene nisi zaslužila svojim djelima… Tvoja ljubav traje pet dana, ja sam video koliko je tu sati. To što sma bio zaljubljen, to je moj problem. Ja sam sve dokazao – rekao je Edo.

A šta je radila tvoja žena? Ona nije znala da ti daješ nekoj tamo za stan? – pričala je Dragana.

-Ja sam kriv za to, ali ne prem tebi. Ja sam kriv i njoj sam štetu nanosio zbog svog zadovoljstva. Ti nisi trpjela tu. Imao sam savršen brak… Pokaziovao sam djela, prema svima i prema tebi, osim prema ženi koja me je voljela. Meni je samo krivo što sam povredo nekog. Nema krpljenja, usr*la si naš odnos deset puta, ja nijednom – dodao je Fetić.

izvor: pink.rs

Čitaj još:   SEKS I GODINE: Do trideset svakodnevno, a preko pedesete jednom ili nijednom godišnje... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more