IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK: Učesnik ”Zadruge 3” koga su gledaoci proglasili NAJGLUPLJIM! (foto)

Glasovi publike razlikuju se od glasova zadrugara…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 14. 03. 2020… 11. 26…  ŠOK: Učesnik ”Zadruge 3” koga su gledaoci proglasili NAJGLUPLJIM! (foto)

Veliki šef poslao je ukućanima pisma, a bilo je potrebno da odaberu najglupljeg stanara Bijele kuće među njima. Osim zadrugara, priliku da glasaju imali su i milionski gledaoci TV Pink širom regiona.

Publika je za vrijeme sastanka glasala putem zvačine Fejsbuk stranice – rijaliti programa “Zadruga”. A kada je sastanak završen, došlo je do presjeka glasova.

Odlukom vaših glasova treće mesto zauzeo je Lazar Čolić Zola. Ovom ukućaninu cimeri su tokom sastanka najviše zamjerali odnos sa Miljanom Kulić. Publika je drugo mjesto odlučila da udeli Luni Đogani.

Ova zadrugarka je nedavno ušla po treći put u “Zadrugu” gdje je od 6. septembra 2019. godine boravi njen otac Gagi Đogani. U kući je Marko Miljković sa kojim je Luna obnovila svoju vezu nakon što je ušla na imanje.

Čitaj još:   UŽAS u Sarajevu: Na Bentbaši pronađena tijela mrtve žene i djeteta (4)... (foto)

Na tronu, odlukom glasova putem Fesjbuka, našla se Jelena Pešić. Publika je ovu zadrugarku proglasila najglupljom, a ona je trenutno jedan od članova ljubavnog trougla sa Lunom i Markom.

Zadrugari su ubeđeni da između Marka i Jelene postoji nešto više od prijateljstva, što i te kako nervira njegovu djevojku Lunu…

izvor pink.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more