IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ukraden automobil Slobe Radanovića… (foto)

Doživio je veliki šok, kada mu je ukraden automobil, BMW 740, na Novom Beogradu, gdje i živi…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 14. 03. 2020… 09. 26…  Ukraden automobil Slobe Radanovića… (foto)

Sloba Radanović je najpre pomislio da je riječ o neslanoj šali, zatim je situaciju shvatio ozbiljno i ponadao se da mu je pauk „Parking servisa“ odnio automobil na Bulevaru Mihajla Pupina.

Kada je provjerio sa ovim javnim preduzećem i shvatio da nemaju nikakve informacije, bilo mu je jasno da mu je automobil ukraden. Radanović je brzo otišao u MUP na Novom Beogradu i prijavio nestanak vozila.

Tragom pomenutih informacija zvali smo Radanovića, koji je bio iznenađen našim saznanjem. On nije želio ni da demantuje, a ni da potvrdi naša saznanja, već je bio zatečen pitanjem, tvrdeći da trenutno ima šta da vozi. Ipak, nije želio da navede koji automobil trenutno koristi.

– Ko vam je to rekao? Nemam komentar, kazao je pevač i ostao pri svome da neće da kaže ni riječ više na tu temu.

Čitaj još:   TRAGEDIJA: Zlatan, došao iz Amerike, OBJESIO se u blizini porodičine kuće...

Pošto nije želio da govori više na ovu temu, nismo uspjeli da saznamo da li Radanović ima osiguranje i da li će mu šteta biti nadoknađena u slučaju da policija ne uspije da pronađe vozilo i lopova.

Izvor iz medija navodi da je pjevač u policijsku stanicu stigao potpuno unezveren i bijesan što je doživio da mu neko ukrade automobil, za čiju je kupovinu mjesecima skupljao novac. Nažalost, kako dodaje, na mjestu gdje je vozilo bilo parkirano ne postoje sigurnosne kamere, što su lopovi vjerovatno iskoristili.

Sloba se u stanici policije raspitivao kako funkcioniše potraga za ukradenim vozilima i koja je vjerovatnoća da mu policija uskoro pronađe skupoceni automobil.

Inače, pre tri godine Radanoviću je auto- mafija obila automobil na parkingu, ali tada nisu odnijeli ništa…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more