IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Crna Gora ne zatvara i nikad neće zatvoriti granice za svoje građane (foto)

Granice Crne Gore još nisu zatvorene, osim za one koji dolaze iz neke od država iz kojih je, kao jedna od mjera protiv širenja novog korona virusa, ulazak u zemlju zabranjen…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, , Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelja, 15. 03. 2020… 19. 26…  Crna Gora ne zatvara i nikad neće zatvoriti granice za svoje građane (foto)

Inspekcijske službe uvjeravaju javnost da su institucije pripravne, ali ne isključuju i mogućnost da se granice zatvore i dozvoli transport samo robe i lijekova, iako u Crnoj Gori nije zabilježen nijedan slučaj.

Komandir stanice Granične policije “Božaj” Marko Nikčević izjavio je da je broj prelazaka poslednjih dana prepolovljen a da se strani državljani koji dolaze iz najugroženijih područja stavljaju u kućnu izolaciju od 14 dana

– Imamo spisak zemalja čijim je državljanima zabranjen ulazak u Crnu Goru, spisak zemalja u koje je zabranjeno našim državljanima i treću grupu zemalja kroz koju svi putnici koji tranzitiraju ili dolaze iz njih, moraju da odgovore na određena pitanja službenika i kad budu identifikovani da su došli preko tih zemalja, onda se dalje procesuiraju preko sanitarne inspekcije, odnosno zdravstvene inspekcije – rekao je Nikčević.

Čitaj još:   SARAJEVO: Počeo transport i uništavanje četiri aviobombe... (foto i video)

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more