IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JEDU GROMOVE: Takmičenje od NEVIĐENIH 3.200.000 skovila… (foto i video)

Velika je hrabrost i ozbiljan podvig biti takmičar u ovoj disciplini…

KUMLUCA: Regija, Recepti, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, ponedeljak, 16. 03. 2020… 20: 26…  JEDU GROMOVE: Takmičenje od NEVIĐENIH 3.200.000 skovila… (foto i video)

Odigrao se jedan zanimljiv događaj- takmičenje u jedenju ljutih skovila… Feferonke imaju od 10- 500 skovila…

Krajem februara je organizovano jedno od najžešćih takmičenja u regionu. U sklopu tradicionalnog takmičenja na crtu su izašli najjači momci koji su uspjeli da se izbore sa tako ljutim paprkama da je onima koji su samo gledali izlazio dim na uši.

U okviru 23. takmičenja, odigrao se jedan zanimljiv događaj – takmičenje u jedenju ljutih paprika.

Da bi se približilo koliko je ovo bilo opasno, reći ćemo vam sledeće: ljutina obične ljute paprike iznosi 0- 10 skovila (za neupućene – skovil je jedinica u kojoj se mijeri ljutina paprike).

Čitaj još:   "MONSTRUOZNO- SRBIJA": Majka, podvodila ćerku, za 10 do 50 eura, imala pet do šest mušterija dnevno... (foto)

Feferoni imaju od 10- 500 skovila. Paprika koju su jeli takmičari u poslednjem krugu ima neverovatnih 3.200.000 skovila. 

Velika je hrabrost i ozbiljan podvig biti takmičar u ovoj disciplini. 

Kako je izgledalo ovo takmičenje i kako je šsmpion i pobjednik, koji kaže da su za njega ” paprike veoma ukusne i nisu ljute, a za običnog čovjeka vjerujem da je to ljuto”, izvojevao nevjerovatnu pobjedu,..

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more