IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DIJETA U DOBA KORONE: Šok na vagi, teži sam 5 kg od Šekila O'Nila! (foto i video)

Dijeta u doba korone je napokon počela, dok se cjela planeta bori sa opakim virusom. da bi počelo rat sa masom nataloženog sala, prvo morate da se izmjerim i da vidite koliko imate kila na vagi…

ISTANBUL: Regija, Recepti, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, petak, 20. 03. 2020… 00: 06… DIJETA U DOBA KORONE: Šok na vagi, teži sam 5 kg od Šekila O'Nila! (foto i video)

Pošto mi vaga u kući mjeri samo do 120 kilograma otišao sam do one vage u Knez Mihailovoj ulici koja mjeri do 150 kilograma jer sam bio ubjeđen da nemam više od toga.

Međutim kada sam stao na vagu ona je počela da pišti i čovjek mi je viknuo da momentalno siđem kako je ne bih pokvario što je bio znak da sigurno imam više od 150 kilograma.

Pošto su veterinarske ordinacije i mesare koje imaju stočnu vagu zbog situacije u zemlji već uveliko bile zatvorene krenuo sam u potragu za bilo čim što može da izmjeri moju težinu.

Čitaj još:   BAGDAD: "Nećemo dozvoliti, napad na Iran sa naše teritorije..."

Na sreću u jednoj prodavnici tehnike pronašao sam vagu koja mjeri do 180 kilograma i “čelendž” je mogao da počne.

Kada sam stao na vagu i pojavila se brojka bio sam šokiran, kao i moja djevojka i sve ostale prisutne kolege. Imam nevjerovatnih 151,95 kilograma!

Da bih vam objasnio koliko je to velika brojka, rećiću vam da sa svojih 180 centimetara imam pet kila više od bivše NBA zvijezde košarkaša, 216 centimetara visoke “zvijeri” Šakila O'Nila, 20 kilograma više od Bobija Marjanovića i 36 kilograma više od Vlade Divca.

Najprostije rečeno ako bismo mog kolegu Dućka sa hronike duplirali, morao bi da uzme deset kila nečega u ruke kako bi uopšte mogao na klackalicu sa mnom.

Da ne dužim uprkos šoku nećemo odustati nego guramo još snažnije do dvocifrene kilaže. 

P.S. Sutra samo za vas kuham magično jelo od koje je dijetalno i puno vitamina a cijelog dana ste siti

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more