IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 22. mart 2020. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovnovima dan za šetnju, Bik na distanci, Blizanci u prvom planu, Rakovi pomažu drugima, Lav hladan, Djevica brza u poslu, sve manje novca za Vage, Škorpija loša s ljudima, Streljčeve čeka novac, Jarcu se otvara karijera, Vodolijama bolje u poslu, a Ribe imaju dobre ideje. Ovo je dnevni horoskop za 22. mart 2020. godine.

OVAN

Postoje okolnosti koje vas na polju posla ometaju. Nije vam lako da ostvarite svoje planove. Očekuje vas uzbudljivo poznanstvo koje bi veoma lako moglo da vas dovede do nove ljubavne avanture. Odmarajte što više.

BIK

Možete da očekujete da ćete na ovom polju uspješno ostvariti napredovanje. Današnji dan vam je povoljan. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas dan koji može da vam donese novo poznanstvo. Mogući su problemi sa zubima.

BLIZANCI

Potrebno je da imate više strpljenja i da budete smireniji na poslu. Nemojte da ulazite u brzoplete sukobe. Djeluje vam da vam partner nešto prećutkuje i da nije sasvim iskren prema vama. Nemojte da se zamarate previše.

RAK

Možete da dobijete priliku za nove poslove. Očekuje vas period u kojem će vam finansije ići na bolje. Povoljan je dan za rješavanje problema u ljubavnoj vezi. Možete da očekujete priliku za preokrete. Povećajte unos tečnosti.

LAV

Moguće je da trenutno niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite na poslovnom polju ali uspjećete to da promjenite. Odnos sa voljenom osobom je krenuo u neočekivanom pravcu za vas. Moguć je pad imuniteta.

Čitaj još:   Sjajna Budućnost, u meču za pamćanje, poraziila CSKA

DJEVICA

Nakon drastičnih promjena na poslovnom polju, situacija vam se konačno polako smiruje. Bićete srećni pored osobe koju volite. Uskoro biste mogli da donesete odluku o zajedničkom životu. Moguć je nizak pritisak.

VAGA

Nemojte da se zalijećete sa novim odlukama na polju posla. Dosta toga bi moglo da vas opterećuje. Ukoliko ste u braku, voljena osoba će vam staviti do znanja da želi potomstvo. Problemi sa probavom.

ŠKORPIJA

Niste sigurni da li treba da ostanete na poslu na kojem ste. Pred vama je period koji vam donosi neke dileme. Upoznaćete zanimljivu osobu prema kojoj ćete početi da gajite jaka osjećanja. Problemi sa disajnim putevima.

STRIJELAC

Pred vama je faza u kojoj ćete imati poslovne probleme i komplikacije. Možete da očekujete nepovoljan dan. Izuzetno ste zabrinuti za svoju poslovnu situaciju i dosta toga vas opterećuje. Posjetite lekara.

JARAC

Komplikacije koje ste uspjeli da riješite su vas naučile važnim lekcijama i poukama na ovom polju. Razočarani ste jer od partnera niste dobili odgovor koji se očekivali. Polje ljubavi vam nije dobro postavljeno. Problemi sa zdravljem zbog umora.

VODOLIJA

Nemojte da žurite previše sa poslovima koji mogu da čekaju. Nije povoljan period da se forsirate na ovom polju. Iako ste mislili da nemate osjećanja ka starom partneru, nakon susreta sa njim se obnavljaju emocije. Napetost vas prati.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 27. mart 2019. godine

RIBE

Izgubili ste nadu u poboljšanje na poslovnom polju. Kao da više ne vjerujete u srećan kraj. Iako umete da budete misteriozni i tajnoviti, ovaj put ste rešili da sa voljenom osobom budete iskreni. Problemi sa nervnim sistemom.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more