IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SNIMAK IZ KUĆE NA DEDINJU, šta to DUŠKO radi: Priča se da je TUKAO JELENU policija ih OBILAZI! (foto i video)

JELENA SE ODMAH OGLASILA: Kao bomba je odjeknula vijest da je policiji prijavila supruga…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 21. 03. 2020… 21: 31… SNIMAK IZ KUĆE NA DEDINJU, šta to DUŠKO radi: Priča se da je TUKAO JELENU policija ih OBILAZI! (foto i video)

Kao bomba je odjeknula vijest da je Jelena Karleuša policiji prijavila da ju je napao i pretukao njen suprug fudbaler Duško Tošić u njihovom porodičnom domu na Dedinju…

Pevačica Jelena Karleuša navodno je prijavila policiji da je napao i pretukao njen suprug fudbaler Duško Tošić u njihovom stanu u ulici Flore Sens u Beogradu…

Jelena je pozvala policiju koja je otišla na lice mjesta.

DUŠKO Tošić je u samoizolaciji u kući.  Trenutno se provjeravaju  navodi prijave Karleuše i utvrđuju sve okolnosti prijave.

POTOM JE DANAS SVE DEMANTOVALA Pjevačica koja je istakla da je to laž a onda je rekla da je policija stalno oko njihove kuće jer provjeravaju da li Duško krši karantin, kao što je to uradio njegov kolega Luka Jović.

Čitaj još:   AIDA ĆOROVIĆ NAPADNUTA I NA METI JE HULIGANA: "Vuline i Vučiću, ako mi se šta ozbiljnije desi" (foto, video)

Uoči cele ove priče, na Duškovom Instagramu mogli smo vidjeti snimke iz porodične kuće.

Na jednom videu fudbaler šutira toalet papir, gdje odgovara na čelendž svom prijatelju, a na sledećem se sa svojom ćerkom Atinom dobacivao loptom.

Ovo su poslednji snimci iz kuće, gde možemo videti da Tošić poštuje pravila karantina. 

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more