IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAGEDIJA: Šest mrtvih i povređenih, gorjelo sedam stanova u metropoli… (foto)

Buknulo na VII spratu u stanu u kojem je živio stariji čovjek, a onda se vatra proširila na VIII, IX i X sprat, požar gasi 30 vatrogasaca sa 11 vozila…

BVEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 21. 03. 2020… 10: 01… TRAGEDIJA: Šest mrtvih i povređenih, gorjelo sedam stanova u metropoli… (foto)

Požaru se dogodio rano jutros oko četiri sata ujutru u Novom Beogradu, u Bulevaru Milutina Milankovića, u tzv. zgradama televizorkama, stradalo je 6 ljudi pošto je vatra buknula na VII spratu a onda je zahvatila i stanove na VIII i IX spratu. 

Prema prvim informacijama, stradalo je 6 ljudi, a 6 je povređeno. U jednom stanu nađena su tri, u drugom jedno, a u trećem dva ugljenisana tijela.

Jedna žena je smještena u bolnicu sa teškim opekotinama. Prava drama odvijala se u ovoj zgradi a požar je gasilo 30 vatrogasaca sa 11 vatrogasnih kola. Povređen je i jedan vatrogasac koji je iznosio staricu iz jednog stana.

Погледај слику на Твитеру

Navodno, prvo je buknulo na VII spratu u stanu u kojem je živio jedan stariji čovjek, a onda se vatra proširila na VIII i IX sprat. 

Čitaj još:   KO SU POBJEDNICI NA LOKALKNIM IZBORIMA: Redom u Mojkovcu, Petnjici i na Cetinju raspored mandata je... (foto, video)

Na lice mjesta jutros je došao i zamjenik gradonačelnika Goran Vesić koji je izjavio saučešće porodicama i rekao da je riječ o teškoj tragediji:

“Ne znam šta još treba da nam se desi pogotovo u ovakvom stanju… Ne pamtim kad je poslednji put bio ovako veliki požar, tragedija sa ovoliko poginulih… Molim vas, sada kada smo svi kod kuća da više obratimo pažnju.”  

Pregledala sve sajtove nigdje nema nijedna vijest… šokirana sam vatrogascoma koji nisu digli mlaz dva i po sata kako ovaj covjek koji snima svedoci…

Za to vrijeme gasili su pozar sa druge strane zgrade…

Погледај слику на Твитеру

Istraga je u toku, uzroci požara se utvrđuju.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more