IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 27. mart 2020 godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Lav mora da se druži sa ljudima, Škorpija ima mnogo posla, Ovan osjeća umor, Djevica se osjeća dobro u svojoj koži…

OVAN

Moguće je da niste baš najbolje raspoloženi. Pred vama je period u kojem će postojati neke komplikacije kod vas. Želite promjene na ljubavnom planu i spremni ste da uđete u novu vezu. Manji problemi sa kukovima.

BIK

Možete da očekujete da ćete imati neke nagle promjene na polju posla i da vam neće biti lako da sve probleme riješite.Očekuje vas period u kojem ćete imati brojne nestabilnosti u odnosu sa partnerom. Problemi sa nogama.


BLIZANCI

Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuje vas dan koji može da bude povoljan za poboljšanje na ovom planu. Ako ste sami, novo poznanstvo će vam se uskoro desiti a i nove emocije. Povedite računa o probavi.


RAK

Pred vama su neka otežanja koja bi mogla da vas spriječe na putu do vašeg poslovnog uspjeha. Možete da očekujete kontakt sa bivšim partnerom koji će vam ponuditi pomirenje. Odluka će biti na vama. Mogući su bolovi u grlu.

LAV

Očekuje vas faza u kojoj ćete imati važna dešavanja na poslovnom polju. Pripremite se i poradite na koncentraciji. Nemojte da očekujete da ćete na ovom polju uspjeti da napravite neke veće preokrete. Štitna žlezda vam je osjetljiva.

Čitaj još:   JEVTO Eraković: Trend i duh koji je pušten iz boce, kreirali ljudi iz odlazeće Vlade i DRITANA Abazovića... (foto, video)


DJEVICA

Današnji dan vam nije pretjerano povoljan za polje posla. Nemojte da se upuštate u bilo kakve rizike na ovom polju. Želite da dobijete pažnju i ljubav od osobe do koje vam je stalo. Glavobolja i umor.


VAGA

Polako dolazi do pokretanja poslovnih promjena koje ste očekivali i željeli jedan duži vremenski period. Moguće je da niste dobili dovoljno emocija i da ste spremni da okončate vezu u kojoj ste. Malaksalost vas prati.


ŠKORPIJA

Vi imate želju da budete uspješni i uradićete sve ono što je do vas kako bi to i ostvarili.Uživate u neobaveznom flertu i niste spremni za nešto ozbiljnije. Sloboda vam je ipak sada najvažnja. Dobro se osjećate.

STRIJELAC

Trenutno stagnirate i ta vam situacija ni malo ne prija. Nije vam sada povoljan period za veće poslovne promjene.Uživate u neobaveznom flertu sa osobom do koje vam je stalo. Problemi sa alergijskim reakcijama.


JARAC

U iščekivanju ste kada je u pitanju polje posla i finansija. Stvari ne idu onim tokom kojim ste se nadali da će ići. Možete da očekujete period u kojem ćete uspjeti da ostvarite stabilan odnos sa partnerom. Dobro se osjećate.


VODOLIJA

Želite da se posvetite svom poslu i da ostvarite napredak koji već duže vrijeme planirate. Moguće je da imate neku zabranjenu ljubav ili vam se dopada osoba sa kojom ćete imati probleme. Zdravlje je generalno dobro.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 14. avgust 2018. godine


RIBE

Pred vama je period u kojem će vam biti potrebno razmišljanje i pravljenje neke nove poslovne taktike. Intuicija vam može ukazati na povoljne promjene koje su pred vama. Očekuje vas dobar dan. Više se odmarajte.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more