IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Moj otac je skrenuo s puta”: Otkrio do sada nepoznate detalje o Osmanu! (foto i vido)

Da li si svijestan koliko si omražen kod zadrugara, da li ti je poslije žurke sve jasno? – glasilo je pitanje…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, četvrtak 26. 03. 2020… 11: 31… “Moj otac je skrenuo s puta”: Otkrio do sada nepoznate detalje o Osmanu! (foto)

U toku je još jedna emisija “Amnezij”, a voditelji Bane Čolak i Bora Santana pročitali su prvo pitanje Lepog Miće, koje je postavio Stefanu Kariću.

– Stefane, da li si svestan koliko si omražen kod zadrugara, da li ti je poslije žurke sve jasno? – glasilo je pitanje.

– Dobar dan svim slušaocima i gledaocima, svijestan sam ja odavno, vidim ja te neke lažne osmjehe i prijateljstva, to sam vidio prvi put kada je u pitanju pleh…

Mislio sam da će neki ljudi biti na mojoj strani. Svi su skočili na mene, niko nije htio da riješi te probleme, čak i moji bliski ljudi.

Čitaj još:   KAD IZAĐU VAN ZADRUGE: Edisu će biti jedna od četiri žene, vjenčaće se udžamiji, Dragana se povjerila"Lepom Mići",misli da ih ne snimaju (foto i video)

Hvala još jednom Velikom šefu što nam je omogućio žurku. A svijestan sam svega, pričaju da sam mamim i tatin sin, hvala Bogu imam najdivnije ljude.

Moj otac je skrenuo sa puta, ali i to ga je kasnije spasilo. Tata je cio život tu za mene, kao i majka, ja sam od svoje 17 godine samostalan, neka pričaju šta hoće – odgovorio je Karić.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo:

izvor Republika.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more