IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SPREMAJU SE NOVE MJERE: Premijerka OTKRILA nisu one primarno usmjerene na GRAĐANE! (foto)

Predsjednica Vlade gostovala na TV gdje je pričala o novim mjerama koje se spremaju…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, četvrtak… 26.03.2020… 00.: 20… SPREMAJU SE NOVE MJERE: Premijerka OTKRILA nisu primarno usmjerene na GRAĐANE! (foto)

Ana Brnabić gostovala je na TV Prva gdje je pričala o novim mjerama koje se spremaju…

– Svi poštujemo sve mjere. Imamo zaštitne maske i rukavice na svim sastancima. Ne razmišljam o tome kako se osjećam, veliki posao je na nama. Iz sata u sat, iz minuta u minut pratimo situaciju – rekla je premijerka Brnabić.

Premijerka je otkrila o kojim novim mjerama su pričali na sastanku kriznog štaba.

– Mjere na kojima radimo nisu primarno usmjerene na građane, odnosno neće se mnogo osjetiti kod njih. Trenutno radimo na tome da vidimo kako da ubrzamo testiranja. Ljudi koji su pozitivni na kroonavirus više neće biti u svojim kućama, već na određenim mjestima, izolovani i kako ne bi ugrozili svoje porodice – istakla je Ana Brnabić.

Čitaj još:   IVAN Vuković: Od onda kada je Abazovićeva Vlada planirala prevaru do danas, stvari su se bitno promijenile... (foto)

Kada je reč o izolaciji Beograda, premijerka je rekla sledeće.

Ne bih sada o tome pričala. Pratićemo situaciju i evaluiraćemo. Sve ostale stvari, ono na šta smo se foksuirali, jeste to da svi moraju zaista u milimetar da se pridržavaju mjera koje smo uveli do sada. Imamo mnogo veću solidarnost.

– Kada bi svako od nas ostao u kući u narednih 15 dana ostao kući i, teoretski, nema kontakt sa bilo kim, mi bi ovo završili za 25 dana, ali to je naravno nemoguće – rekla je premijerka. 

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

BEOGRAD Upozorenje za Bošnjačko nacionalno vijeće…

Otkazane sjednica i tribina, Pacoli ne dolazi... Bošnjačko nacionalno veće (BNV) Read more